Skip the navigation

Luftige røræg

KitchenAid-kok

Den bedste måde at lave lækre, luftige æg fyldt med smag!

fluffyscrambledeggs_thumbnail.jpg

Luftige røræg

KitchenAid-kok

Den bedste måde at lave lækre, luftige æg fyldt med smag!

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
15min
I alt
25min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

6 æg

200 ml sødmælk

1 tsk salt

1/2 tsk peber

4 spsk purløg, hakket

40 g smør

Trin for trin

  1. Put æggene i køkkenmaskinens skål med piskeriset påsat. Tilsæt mælk, salt og peber. Pisk ved hastighed 4 i 2 minutter, indtil æggene er blevet lidt skummende.

  2. Tilsæt de hakkede purløg, og pisk ved 1/2 hastighed i 30 sekunder.

  3. Smelt smørret på en pande ved mellemhøj varme. Når smørret bobler, tilsættes æggene, og varmen sættes på lav. Steg under regelmæssig omrøring ved en lav varme i ca. 15 minutter. Server med det samme.