Skip the navigation

Lyserøde macarons

KitchenAid-kok

Farverige og let bagte mandellækkerier med skønt fyld.

Import-Recipe - Pink macarons

Lyserøde macarons

KitchenAid-kok

Farverige og let bagte mandellækkerier med skønt fyld.

Redskaber

StandMixer
Sifter
Prep
10min
Madlavning
15min
I alt
25min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

110 g mandelmel

110 g flormelis

110 g æggehvider

120 g fint strøsukker

1/2 tsk salt

1 tsk lyserød frugtfarve

150 g friske hindbær

30 g sukker

80 g piskefløde

230 g hvid chokolade, hakket

5 spsk frysetørrede hindbær, stødte

Trin for trin

  1. Denne opskrift er til 30 macarons

  2. Fastgør sigte- og vægttilbehøret til køkkenmaskinen. Sæt hastigheden til 4, og sigt mandelmel og flormelis ned i en stor skål.

  3. Put æggehviderne i skålen. Brug trådpiskeriset, og pisk ved hastighed 8. Når der begynder at blive dannet bløde toppe, skal du tilsætte det finkornede strøsukker og øge hastigheden til 10. Tilsæt salt, og fortsæt med at piske, indtil æggene har tekstur som marengs. Æggehviderne skal danne faste toppe, når du løfter trådpiskeriset.

  4. Brug en dejskraber til nænsomt at vende madfarven og den sigtede mandelblanding sammen med æggehviden. Blandingen skal være jævn og blank.

  5. Fyld dejen i en sprøjtepose med en tud på 10 eller 12 mm. Sprøjt ensartede skiver, der måler omkring 2,5 cm, ud på en bageplade med bagepapir. Bank bagepladen nænsomt mod køkkenbordet et par gange for at undgå luftbobler. Lad tørre ved stuetemperatur i 30 minutter før bagning.

  6. Bag macaronerne i 12-15 minutter ved 150 °C i en forvarmet ovn. De skal føles tørre, når du rører ved dem. Lad køle helt, før du tager dem af bagepladen.

  7. Varm hindbær og sukker i en gryde ved middel varme, indtil blandingen bliver tykkere. Si kerner fra.

  8. Varm chokolade og fløde i en gryde ved middel varme, indtil chokoladen smelter. Tilsæt blandingen med de friske hindbær og de frysetørrede hindbær, og rør alle ingredienserne sammen. Hæld blandingen over i en skål, og lad den køle helt ned i køleskabet.

  9. Smør eller sprøjt en spiseskefuld af fyldet på halvdelen af skallerne, og brug den resterende halvdel af skallerne som låg. Sæt macaronerne på køl.