Macchiato
Pryd din espresso med en lille smule skum for at gøre kaffen "plettet" eller "mærket".
Macchiato
Pryd din espresso med en lille smule skum for at gøre kaffen "plettet" eller "mærket".
Redskaber
Ingredienser
20 ml mælk
1 shot espresso
efter smag (valgfrit) kakaopulver
Trin for trin
Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen eller mælkeskummertilbehøret.
Tilbered et espressoshot i din yndlingskop.
Hæld lidt mælkeskum på toppen af espressoen.
Tilsæt et drys kakaopulver efter smag, og server. Tip: Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.
Lav en Honey Lavender Macchiato ved at blande lavendelsirup og lidt honning i espressoshottet, før du tilsætter mælkeskum.