Skip the navigation

Macchiato

KitchenAid-kok

Pryd din espresso med en lille smule skum for at gøre kaffen "plettet" eller "mærket".

Macchiato_wallpaper.jpg

Macchiato

KitchenAid-kok

Pryd din espresso med en lille smule skum for at gøre kaffen "plettet" eller "mærket".

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
10min
I alt
10min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

20 ml mælk

1 shot espresso

efter smag (valgfrit) kakaopulver

Trin for trin

  1. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen eller mælkeskummertilbehøret.

  2. Tilbered et espressoshot i din yndlingskop.

  3. Hæld lidt mælkeskum på toppen af espressoen.

  4. Tilsæt et drys kakaopulver efter smag, og server. Tip: Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.

  5. Lav en Honey Lavender Macchiato ved at blande lavendelsirup og lidt honning i espressoshottet, før du tilsætter mælkeskum.