Majroe og rødbede carpaccio med ansjos og mandelpesto
Det er måske ikke direkte superfood, men rødbede og majroe er rige på næringsstoffer og fantastiske i salat med en dyb jordagtig smag, masser af sprødhed og en helt unik farve.
Majroe og rødbede carpaccio med ansjos og mandelpesto
Det er måske ikke direkte superfood, men rødbede og majroe er rige på næringsstoffer og fantastiske i salat med en dyb jordagtig smag, masser af sprødhed og en helt unik farve.
Redskaber
Ingredienser
50 g parmesan i tern på ca. 2,5 cm
1 majroer
2 rødbeder
25 g mandelmel
1 tsk ansjospuré
1 tsk hakket persille
4 spsk ekstra jomfruolivenolie
- friskkværnet peber
Trin for trin
Montér foodpressortilbehøret på KitchenAid mikseren med den fine riveplade isat. Sæt en skål under tilbehøret.
Sæt mikseren på hastighed 3 og tilsæt parmesanternene. Tryk med madskubberen for at få osten igennem.
Vask og skyl majroerne og rødbederne grundigt for at fjerne alle jordrester.
Fjern den fine riveplade og erstat den med snittepladen ved at skubbe det justerbare udvendige snittepladehåndtag til venstre for tyndere skiver.
Sæt en skål under tilbehøret, indstil mikseren på hastighed 4 og kom grøntsagerne i, én ad gangen, mens du trykker blidt med madskubberen, om nødvendigt.
Rør ansjospuré, mandelmel, 4 spsk. olie og hakket persille godt sammen i en lille skål.
Fordel ligeligt på 4 tallerkener og drys med parmesanspåner.
Serveres med det samme med mandeldressing og friskkværnet sort peber.
Vil du gerne have de helt store følelser frem med denne ret? Så bland 1/4 kop mayonnaise med wasabipasta og hvidløg og hæld det over retten sammen med knuste hasselnødder.