emeagif
Skip the navigation

Majs-chowder

KitchenAid-kok

Import-Recipe - Corn Chowder

Majs-chowder

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Prep
10min
I alt
10min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

990 g frosne søde majs, optøet

360 ml grønsagsbouillon

45 g rå, usaltede cashewnødder

1 spsk friskpresset citronsaft

3/4 tsk finthakket frisk timian (valgfrit)

3/4 tsk havsalt

1/2 tsk løgpulver

1/2 tsk hvidløgspulver

1/4 tsk gurkemeje

- cayenne-peber (valgfrit)

Trin for trin

  1. Kom 660 g majs, bouillon, cashewnødder, citronsaft, timian (hvis du ønsker det), salt, løgpulver, hvidløgspulver samt gurkemeje og cayennepeber (hvis du ønsker det) i glasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

  2. Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.

  3. Blend til maskinen slukker af sig selv. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.

  4. Rør de resterende majs i og lad dem blive varmet igennem i suppen i et minuts tid.

  5. Smag til med salt. Servér med et lille drys cayennepeber og sort peber.

  6. Suppen er varm i blenderen.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine