Redskaber
Ingredienser
990 g frosne søde majs, optøet
360 ml grønsagsbouillon
45 g rå, usaltede cashewnødder
1 spsk friskpresset citronsaft
3/4 tsk finthakket frisk timian (valgfrit)
3/4 tsk havsalt
1/2 tsk løgpulver
1/2 tsk hvidløgspulver
1/4 tsk gurkemeje
- cayenne-peber (valgfrit)
Trin for trin
Kom 660 g majs, bouillon, cashewnødder, citronsaft, timian (hvis du ønsker det), salt, løgpulver, hvidløgspulver samt gurkemeje og cayennepeber (hvis du ønsker det) i glasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.
Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.
Blend til maskinen slukker af sig selv. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.
Rør de resterende majs i og lad dem blive varmet igennem i suppen i et minuts tid.
Smag til med salt. Servér med et lille drys cayennepeber og sort peber.
Suppen er varm i blenderen.