Mandelbiscotti
Disse italienskinspirerede småkager passer perfekt sammen med en kop eftermiddagskaffe, men kan også anvendes som en sød hjemmelavet gave.
Mandelbiscotti
Disse italienskinspirerede småkager passer perfekt sammen med en kop eftermiddagskaffe, men kan også anvendes som en sød hjemmelavet gave.
Redskaber
Ingredienser
175 g mandel, usmuttet
280 g hvidt mel
150 g strøsukker
3/4 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
2 æg
60 g honning
60 g smeltet smør, stuetemperatur
Trin for trin
Fordel mandlerne på en bageplade, og rist dem i 10 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad dem køle helt af.
Bland alle ingredienserne undtagen mandlerne i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 2, indtil dejen samler sig. Tilsæt nødderne, og bland ved hastighed 1.
Dæk dejen med husholdningsfilm, og stil den køligt i 30 minutter.
Del dejen i 3 portioner, og rul hver portion til en jævn stamme. Læg dejen på en bageplade med bagepapir, og bag i 25 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad den bagte dej køle så meget af, at du kan håndtere den, før du fortsætter.
Skær hver nød i skiver, og anret derefter småkagerne med deres afskårne sider vendt op på en bageplade. Bag i yderligere 10 minutter. Lad dem hvile på en rist, og opbevar dem i op til 2 uger i en lufttæt beholder.