Skip the navigation

Mandelbiscotti

KitchenAid-kok

Disse italienskinspirerede småkager passer perfekt sammen med en kop eftermiddagskaffe, men kan også anvendes som en sød hjemmelavet gave.

almondbiscotti thumbnail

Mandelbiscotti

KitchenAid-kok

Disse italienskinspirerede småkager passer perfekt sammen med en kop eftermiddagskaffe, men kan også anvendes som en sød hjemmelavet gave.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Hvile
30min
Madlavning
45min
I alt
1h25
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

175 g mandel, usmuttet

280 g hvidt mel

150 g strøsukker

3/4 tsk. bagepulver

1/2 tsk. salt

2 æg

60 g honning

60 g smeltet smør, stuetemperatur

Trin for trin

  1. Fordel mandlerne på en bageplade, og rist dem i 10 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad dem køle helt af.

  2. Bland alle ingredienserne undtagen mandlerne i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 2, indtil dejen samler sig. Tilsæt nødderne, og bland ved hastighed 1.

  3. Dæk dejen med husholdningsfilm, og stil den køligt i 30 minutter.

  4. Del dejen i 3 portioner, og rul hver portion til en jævn stamme. Læg dejen på en bageplade med bagepapir, og bag i 25 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad den bagte dej køle så meget af, at du kan håndtere den, før du fortsætter.

  5. Skær hver nød i skiver, og anret derefter småkagerne med deres afskårne sider vendt op på en bageplade. Bag i yderligere 10 minutter. Lad dem hvile på en rist, og opbevar dem i op til 2 uger i en lufttæt beholder.