Mango og basilikumsorbet
Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.
Mango og basilikumsorbet
Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.
Redskaber
Ingredienser
300 g mango frugtkød
80 g sukker
100 ml vand
2 leaves basilikum
10 g spiselige blomster
Trin for trin
Sæt skålen til ismaskinen i fryseren dagen før.
Bland mango og basilikum med KitchenAids Classic 5 Speed Blender til blandingen er fløjlsblød.
Kom vand og sukker i en lille gryde. Varm blandingen op, til sukkeret opløses. Tag gryden af blusset, tilsæt den blendede mango og lad blandingen køle af.
Fjern skålen, montér ismaskinen og tilslut piskeriset.
Indstil mikseren på hastighed 1, hæld blandingen i skålen til ismaskinen og pisk i 20-30 minutter, afhængigt af rumtemperaturen.
Fjern skålen og kom isen i portionsglas med en isske.
Pynt med spiselige blomster.
Glasér med et par dråber balsamicoeddike på isen ved serveringen.