Skip the navigation

Mango og basilikumsorbet

KitchenAid-kok

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

 Import-Recipe - Mango and basil sorbet

Mango og basilikumsorbet

KitchenAid-kok

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

Redskaber

StandMixer
IceCreamMaker
FoodStrainer
Prep
30min
Madlavning
5min
I alt
35min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

300 g mango frugtkød

80 g sukker

100 ml vand

2 leaves basilikum

10 g spiselige blomster

Trin for trin

  1. Sæt skålen til ismaskinen i fryseren dagen før.

  2. Bland mango og basilikum med KitchenAids Classic 5 Speed Blender til blandingen er fløjlsblød.

  3. Kom vand og sukker i en lille gryde. Varm blandingen op, til sukkeret opløses. Tag gryden af blusset, tilsæt den blendede mango og lad blandingen køle af.

  4. Fjern skålen, montér ismaskinen og tilslut piskeriset.

  5. Indstil mikseren på hastighed 1, hæld blandingen i skålen til ismaskinen og pisk i 20-30 minutter, afhængigt af rumtemperaturen.

  6. Fjern skålen og kom isen i portionsglas med en isske.

  7. Pynt med spiselige blomster.

  8. Glasér med et par dråber balsamicoeddike på isen ved serveringen.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg