emeagif
Skip the navigation

Mangomochi

KitchenAid-kok

Søde og seje iskugler, der er nemmere at lave, end du tror.

Import-Recipe - Mango mochi

Mangomochi

KitchenAid-kok

Søde og seje iskugler, der er nemmere at lave, end du tror.

Redskaber

StandMixer
IceCreamMaker
Prep
45min
Madlavning
5min
I alt
50min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

360 ml fløde

120 ml sødmælk

500 g mangopuré

275 g sukker

1 limesaft

150 g klæbrig rismel

300 ml vand

50 g mangosyltetøj

- majsstivelse til drys

Trin for trin

  1. Hæld fløde, mælk, mangopuré, 50 g stødt melis og limesaft i skålen på en køkkenmaskine, der er monteret med pisketilbehøret.

  2. Bland ved hastighed 4 i 2 minutter. Put isen i en lufttæt beholder, og sæt den i køleskabet for at afkøle natten over.

  3. Sæt den frosne KitchenAid-isskål og -omrører fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde isblanding i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre rundt i blandingen i 20 minutter.

  4. Put isen i en lufttæt beholder, og sæt den i fryseren i mindst 4 timer.

  5. Når isen er meget hård, skal du lave små iskugler med en lille isske, og putte dem tilbage i fryseren i 1 time eller indtil kuglerne er helt hårde.

  6. Hæld rismel, vand, det resterende stødte melis og mangosyltetøj i en skål, som tåler mikrobølgeovn. Pisk sammen.Dæk til med plastfolie, put blandingen i mikrobølgeovnen i 1 minut ved 600 W, bland sammen med en træske. Gentag disse trin 5 gange, indtil dejen er klæbrig og fast.

  7. Dæk til med plastfolie, put blandingen i mikrobølgeovnen i 1 minut ved 600 W, bland sammen med en træske. Gentag disse trin 5 gange, indtil dejen er klæbrig og fast.

  8. Hæld dejen ud på en overflade, der er drysset til med majsstivelse, og rul den ud, indtil dejen er ca. 3 mm tyk. Skær cirkler ud med en kageudstikker.

  9. Pak de små iskugler ind i mochidejcirklerne. Nydes med det samme, eller opbevares i fryseren, før de spises.