Skip the navigation

Marengs

KitchenAid-kok

Denne marengs er det perfekte udgangspunkt for en lækker Pavlova-dessert, der vil imponere familie og venner.

Import-Recipe - Meringue for Pavlova

Marengs

KitchenAid-kok

Denne marengs er det perfekte udgangspunkt for en lækker Pavlova-dessert, der vil imponere familie og venner.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
2h
I alt
2h15
Servering
4
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

125 ml æggehvider

220 g strøsukker

1/2 spsk lagereddike

1 spsk majsmel

Trin for trin

  1. Fastgør trådpiskeriset til køkkenmaskinen.

  2. Kom æggehviderne i køkkenmaskinens skål. Sæt hastigheden til 8, og pisk, indtil der dannes stive toppe.

  3. Tilsæt sukkeret en spsk. ad gangen.

  4. Pisk, indtil marengsen ser blank ud.

  5. Tilsæt eddike og majsmel, og bland det forsigtigt i.

  6. Lav en Pavlova-form med en stor ske på en bageplade med bagepapir

  7. Bag i 2 minutter i en 100 °C varm ovn. Når den er færdigbagt, skal du lade den køle helt af i ovnen.

  8. Server med flødeskum og frisk frugt.