Melon-, granatæble- og fetasalat
Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.
Melon-, granatæble- og fetasalat
Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.
Redskaber
Ingredienser
1/2 mellemstor cantaloupe-melon
100 g feta i tern
25 g frisk basilikum
50 g granatæblekerner
1 tsk lyserøde peberkorn
4 spsk ekstra jomfruolivenolie
- salt
Trin for trin
Skræl melonen, skær den over i 2 halve og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær de 2 halvdele i mindre stykker.
Montér foodpressortilbehøret på KitchenAid mikseren med den vendbare riveplade isat. Sæt en skål under tilbehøret.
Sæt en mellemstor skål under tilbehøret til opsamling af de revne grøntsager og indstil mikseren på hastighed 4.
Kom melonstykkerne i foodprocessoren ét efter ét og tryk blidt med madskubberen.
Kom fetaternene, basilikumbladene, 4 spsk. olie, lyserøde peberkorn og en smule salt i en lille skål.
Hæld dressingen over den revne melon, tilføj granatæble og bland det hele godt sammen.
Lidt skiveskåret parmaskinke som topping gør denne salat til et smukt og velsmagende måltid for hele familien.