Skip the navigation

Middelhavsburgere

KitchenAid-kok

Lækre burgere med et middelhavstwist serveret i pitabrød.

Import-Recipe - MEDITERRANEAN BURGERS

Middelhavsburgere

KitchenAid-kok

Lækre burgere med et middelhavstwist serveret i pitabrød.

Redskaber

StandMixer
MeatGrinder
Prep
25min
Madlavning
10min
I alt
35min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

450 g nakkekam uden ben, grofthakket

200 g tværreb uden ben, grofthakket

6 pitabrød

1 salatløg, grofthakket

8 blade frisk mynte

1/4 spsk knust sort peber

1/2 spsk salt

1/4 spsk harissa-krydderier

8 grønne oliven, hakkede

2 spsk pinjekerner

4 spsk tzatziki

50 g rucola

1/2 agurk i skiver

Trin for trin

  1. Før du hakker kødet, skal du lægge det i fryseren i 15 minutter.

  2. Saml kødhakkeren monteret med den grove hakkeplade, og fastgør den til køkkenmaskinen.

  3. Tag kødet ud af fryseren.

  4. Bland oksekød, salatløg, mynte, sort peber, salt, harissa-krydderier, pinjekerner og oliven i en stor skål.

  5. Sæt køkkenmaskinen på hastighed 4, og før kødet gennem kødhakkeren.

  6. Form kødet til 4 bøffer, og lad burgerbøfferne hvile i køleskabet i 15 minutter.

  7. Tænd op i grillen. Læg bøfferne på risten, og grill dem på begge sider.

  8. Grill pitabrødene.

  9. Fyld pitabrødene med rucola, middelhavsbøffen, tzatziki og et par skiver agurk.