Middelhavsburgere
Lækre burgere med et middelhavstwist serveret i pitabrød.
Middelhavsburgere
Lækre burgere med et middelhavstwist serveret i pitabrød.
Redskaber
Ingredienser
450 g nakkekam uden ben, grofthakket
200 g tværreb uden ben, grofthakket
6 pitabrød
1 salatløg, grofthakket
8 blade frisk mynte
1/4 spsk knust sort peber
1/2 spsk salt
1/4 spsk harissa-krydderier
8 grønne oliven, hakkede
2 spsk pinjekerner
4 spsk tzatziki
50 g rucola
1/2 agurk i skiver
Trin for trin
Før du hakker kødet, skal du lægge det i fryseren i 15 minutter.
Saml kødhakkeren monteret med den grove hakkeplade, og fastgør den til køkkenmaskinen.
Tag kødet ud af fryseren.
Bland oksekød, salatløg, mynte, sort peber, salt, harissa-krydderier, pinjekerner og oliven i en stor skål.
Sæt køkkenmaskinen på hastighed 4, og før kødet gennem kødhakkeren.
Form kødet til 4 bøffer, og lad burgerbøfferne hvile i køleskabet i 15 minutter.
Tænd op i grillen. Læg bøfferne på risten, og grill dem på begge sider.
Grill pitabrødene.
Fyld pitabrødene med rucola, middelhavsbøffen, tzatziki og et par skiver agurk.