Morgenmadsbagel med æg og bacon
Der er ingen bedre måde at starte dagen på end med en stor, sprød og varm bagel.
Morgenmadsbagel med æg og bacon
Der er ingen bedre måde at starte dagen på end med en stor, sprød og varm bagel.
Redskaber
Ingredienser
6 almindelige bagels
18 skiver cheddarost
3 spsk smør
9 æg
1 tsk salt
1 tsk peber
18 strimler bacon
3 avocado
Trin for trin
Skær bagelsne i halve. Vælg, hvor brune de skal være på brødristeren, og tryk på bagel-knappen. Put bagelsne i brødristeren.
Tag en bagel ud af brødristeren, og put cheddarost på, så det kan smelte.
Varm smøren op i en pande, og slå nogle æg ud. Tilbered ved mellemhøj varme, mens du rører rundt med en spatel. Tilbered i 3 minutter, indtil æggene lige har sat sig, og smag dem til med peber og salt.
Put baconskiverne på en stegepande, og steg dem over mellemhøj varme, indtil baconstrimlerne er sprøde.
Skær avocado i skiver, og saml bagelsne.