Skip the navigation

Morgenmadsbagel med æg og bacon

KitchenAid-kok

Der er ingen bedre måde at starte dagen på end med en stor, sprød og varm bagel.

Import-Recipe - Egg and bacon breakfast bagel

Morgenmadsbagel med æg og bacon

KitchenAid-kok

Der er ingen bedre måde at starte dagen på end med en stor, sprød og varm bagel.

Redskaber

Toaster
Prep
10min
Madlavning
5min
I alt
15min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

6 almindelige bagels

18 skiver cheddarost

3 spsk smør

9 æg

1 tsk salt

1 tsk peber

18 strimler bacon

3 avocado

Trin for trin

  1. Skær bagelsne i halve. Vælg, hvor brune de skal være på brødristeren, og tryk på bagel-knappen. Put bagelsne i brødristeren.

  2. Tag en bagel ud af brødristeren, og put cheddarost på, så det kan smelte.

  3. Varm smøren op i en pande, og slå nogle æg ud. Tilbered ved mellemhøj varme, mens du rører rundt med en spatel. Tilbered i 3 minutter, indtil æggene lige har sat sig, og smag dem til med peber og salt.

  4. Put baconskiverne på en stegepande, og steg dem over mellemhøj varme, indtil baconstrimlerne er sprøde.

  5. Skær avocado i skiver, og saml bagelsne.