Skip the navigation

Mule-cocktail med tranebær

KitchenAid-kok

Denne mule-mocktail med tranebær er ikke bare nem at lave til fester – den er også fyldt med frugtsmag.

Cranberry ginger mule cocktail

Mule-cocktail med tranebær

KitchenAid-kok

Denne mule-mocktail med tranebær er ikke bare nem at lave til fester – den er også fyldt med frugtsmag.

Redskaber

StandMixer
Prep
30min
I alt
30min
Servering
8
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

10 lime, plus ekstra til pynt

225 g frosne tranebær, plus ekstra til pynt

170 g farin

240 g vand

1100 g ingefærøl

for garnish mynteblade

Trin for trin

  1. Optø tranebær på køkkenbordet i 30 minutter.

  2. Vask lime. Skær stængelenden af, og skær dem i kvarte.

  3. Monter fladpiskeren på køkkenmaskinen. Tilsæt lime, sukker og tranebær til blandeskålen, og fastgør plastskærmen. Pisk ved ½ hastighed i 3-4 minutter.

  4. Brug en finmasket si til at presse juice ned i en kande, og pres med en dejskraber for at få al saften ud af frugtkødet.

  5. Tilsæt vand til kanden, og bland. Opbevar den i køleskabet, indtil du er klar til at servere den.

  6. Tilsæt ingefærøl til kanden lige før servering for at bevare kulsyreniveauet.

  7. Servér ved at hælde over is. Pynt med flere frosne tranebær, mynte og lime.