Skip the navigation

Mynte- og korianderchutney

KitchenAid-kok

Import-Recipe - Mint Cilantro Chutney

Mynte- og korianderchutney

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

120 ml vand

56 g korianderblade som trykkes godt ned (to store bundter)

28 g mynteblade som trykkes godt ned (et stort bundt eller to små)

35 g rå, usaltede cashewnødder

2 spsk friskpresset limesaft, eventuelt mere efter smag

2 spsk spsk hakket rødløg (1 tynd skive)

2 tsk finthakket frisk ingefær (ca. 2,5 cm)

1 tsk æblecidereddike

1 tsk havsalt

1/2 tsk stødt spidskommen

1 lille grøn chili (uden frø), eventuelt mere efter smag

2 fed hvidløg

Trin for trin

  1. Kom alle ingredienser i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

  2. Sæt låget på, åbn midterlåget og sæt stamperen i.

  3. Indstil maskinen på variabel hastighed 9 eller 10 og brug stamperen. Blend ved høj hastighed i 30-60 sekunder, til blandingen er blød og cremet.

  4. Smag til med limesaft, ingefær og chili.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg