Ingredienser
120 ml vand
56 g korianderblade som trykkes godt ned (to store bundter)
28 g mynteblade som trykkes godt ned (et stort bundt eller to små)
35 g rå, usaltede cashewnødder
2 spsk friskpresset limesaft, eventuelt mere efter smag
2 spsk spsk hakket rødløg (1 tynd skive)
2 tsk finthakket frisk ingefær (ca. 2,5 cm)
1 tsk æblecidereddike
1 tsk havsalt
1/2 tsk stødt spidskommen
1 lille grøn chili (uden frø), eventuelt mere efter smag
2 fed hvidløg
Trin for trin
Kom alle ingredienser i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.
Sæt låget på, åbn midterlåget og sæt stamperen i.
Indstil maskinen på variabel hastighed 9 eller 10 og brug stamperen. Blend ved høj hastighed i 30-60 sekunder, til blandingen er blød og cremet.
Smag til med limesaft, ingefær og chili.