Skip the navigation

Nachochips

KitchenAid-kok

Sprøde mexicanske chips, der smager vidunderligt sammen med salsa.

Import-Recipe - Nacho chips

Nachochips

KitchenAid-kok

Sprøde mexicanske chips, der smager vidunderligt sammen med salsa.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
10min
I alt
20min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

150 g majsmel

140 g hvidt mel

180 ml vand

1/2 tsk stødt gurkemeje

1/2 tsk salt

2 l + 2 spsk neutral olie

Trin for trin

  1. Bland hvidt mel, majsmel, salt og gurkemeje i køkkenmaskinens skål med dejkrogen monteret.

  2. Kør maskinen ved omrøringshastighed i 30 sekunder, indtil alle ingredienserne er godt blandet.

  3. Tilføj 1/3 af vandet og 2 spsk. olie, og rør ved hastighed 2 i 5 minutter. Tilsæt det resterende vand, mens dejen bliver omrørt.

  4. Form dejen som en bold, dæk den med film, og lad den hvile i køleskabet i en time.

  5. Del bolden i portioner. Rul hver portion ud til en cirkel. Brug en pizzaskærer til at skære kanterne af og forme 8 trekanter. Stik lidt huller i hver enkelt nachochip.

  6. Varm den smagsneutrale olie op i en stor gryde ved middel varme. Steg dine nachos, indtil de er gyldne. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg