Redskaber
Ingredienser
150 g majsmel
140 g hvidt mel
180 ml vand
1/2 tsk stødt gurkemeje
1/2 tsk salt
2 l + 2 spsk neutral olie
Trin for trin
Bland hvidt mel, majsmel, salt og gurkemeje i køkkenmaskinens skål med dejkrogen monteret.
Kør maskinen ved omrøringshastighed i 30 sekunder, indtil alle ingredienserne er godt blandet.
Tilføj 1/3 af vandet og 2 spsk. olie, og rør ved hastighed 2 i 5 minutter. Tilsæt det resterende vand, mens dejen bliver omrørt.
Form dejen som en bold, dæk den med film, og lad den hvile i køleskabet i en time.
Del bolden i portioner. Rul hver portion ud til en cirkel. Brug en pizzaskærer til at skære kanterne af og forme 8 trekanter. Stik lidt huller i hver enkelt nachochip.
Varm den smagsneutrale olie op i en stor gryde ved middel varme. Steg dine nachos, indtil de er gyldne. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.