Skip the navigation

Nachos

KitchenAid-kok

Sprøde mexicanske chips, der smager vidunderligt sammen med salsa.

Import-Recipe - Nachos

Nachos

KitchenAid-kok

Sprøde mexicanske chips, der smager vidunderligt sammen med salsa.

Redskaber

StandMixer
FoodProcessorAttachment
Prep
15min
Madlavning
5min
I alt
20min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

70 g tortilla chips

70 g cheddar

40 g majs, på dåse

1/3 rødløg

1/3 rød peberfrugt

40 ml creme fraiche

1/3 avocado

4 blade frisk koriander

Trin for trin

  1. Bland hvidt mel, majsmel, salt og gurkemeje i køkkenmaskinens skål med dejkrogen monteret.

  2. Kør maskinen ved omrøringshastighed i 30 sekunder, indtil alle ingredienserne er godt blandet.

  3. Tilføj 1/3 af vandet og 2 spsk. olie, og rør ved hastighed 2 i 5 minutter. Tilsæt det resterende vand, mens dejen bliver omrørt.

  4. Form dejen som en bold, dæk den med film, og lad den hvile i køleskabet i en time.

  5. Del bolden i portioner. Rul hver portion ud til en cirkel. Brug en pizzaskærer til at skære kanterne af og forme 8 trekanter. Stik lidt huller i hver enkelt nachochip.

  6. Varm den smagsneutrale olie op i en stor gryde ved middel varme. Steg dine nachos, indtil de er gyldne. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.

  7. Serve immediately.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg