Skip the navigation

Nachos med pulled pork

KitchenAid-kok

Farverige og sprængfyldt med smag – disse nachos med pulled pork er en fantastisk delevenlig sommerret!

pulledporknachos_thumbnail.jpg

Nachos med pulled pork

KitchenAid-kok

Farverige og sprængfyldt med smag – disse nachos med pulled pork er en fantastisk delevenlig sommerret!

Redskaber

StandMixer
Prep
25min
Madlavning
5h
I alt
5h25
Servering
6
Sværhedsgrad
Intermediate

Ingredienser

80 g paprika

30 g lyst rørsukker

10 g strøsukker

40 g salt

20 g sort peber

2 spsk løgpulver

2 spsk hvidløgspulver

2 spsk stødt spidskommen

1 spsk cayenne-peber

1 kg svinebov eller nakkefilet

150 g tortilla-chips

80 g forårsløg

1 spsk hakket koriander

1 rødløg

50 g creme fraiche

1 avocado i skiver

1 jalapeño i skiver

Trin for trin

  1. Til at lave krydderiblandingen til pulled pork: Bland paprika, lyst rørsukker, strøsukker, salt, sort peber løgpulver, hvidløgspulver, stødt spidskommen og cayennepeber i en skål.

  2. Gnub blandingen uden på nakkefileten eller svineboven. Formvarm ovnen til 135 °C, læg kødet på en bageplade, og tilbered det i ca. 3 timer, indtil det når en kernetemperatur på 70 °C. Tag kødet ud af ovnen. Opbevar kødsaften, og stil den til side. Pak kødet ind i alufolie, og sæt det tilbage til ovnen. Bages i yderligere 2 timer, indtil kødet når en kernetemperatur på 90 °C. Tag kødet ud af ovnen, og lad det hvile i 1 time.

  3. Put kødet i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 1, indtil kødet er strimlet. Tilsæt kødsaften (eller tilsæt lidt BBQ-sauce i stedet).

  4. Læg tortillachips på tallerkenen. Skær forårsløgene i skiver, og drys dem over dine chips. Tilsæt hakket koriander, rødløg, cremefraiche, avocadoskiver og jalapeñoskiver. Fordel lidt pulled pork over chipsene. Du kan opbevare det resterende kød i 3 dage i køleskabet eller op til 6 måneder i fryseren.