Nachos med pulled pork
Farverige og sprængfyldt med smag – disse nachos med pulled pork er en fantastisk delevenlig sommerret!
Nachos med pulled pork
Farverige og sprængfyldt med smag – disse nachos med pulled pork er en fantastisk delevenlig sommerret!
Redskaber
Ingredienser
80 g paprika
30 g lyst rørsukker
10 g strøsukker
40 g salt
20 g sort peber
2 spsk løgpulver
2 spsk hvidløgspulver
2 spsk stødt spidskommen
1 spsk cayenne-peber
1 kg svinebov eller nakkefilet
150 g tortilla-chips
80 g forårsløg
1 spsk hakket koriander
1 rødløg
50 g creme fraiche
1 avocado i skiver
1 jalapeño i skiver
Trin for trin
Til at lave krydderiblandingen til pulled pork: Bland paprika, lyst rørsukker, strøsukker, salt, sort peber løgpulver, hvidløgspulver, stødt spidskommen og cayennepeber i en skål.
Gnub blandingen uden på nakkefileten eller svineboven. Formvarm ovnen til 135 °C, læg kødet på en bageplade, og tilbered det i ca. 3 timer, indtil det når en kernetemperatur på 70 °C. Tag kødet ud af ovnen. Opbevar kødsaften, og stil den til side. Pak kødet ind i alufolie, og sæt det tilbage til ovnen. Bages i yderligere 2 timer, indtil kødet når en kernetemperatur på 90 °C. Tag kødet ud af ovnen, og lad det hvile i 1 time.
Put kødet i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 1, indtil kødet er strimlet. Tilsæt kødsaften (eller tilsæt lidt BBQ-sauce i stedet).
Læg tortillachips på tallerkenen. Skær forårsløgene i skiver, og drys dem over dine chips. Tilsæt hakket koriander, rødløg, cremefraiche, avocadoskiver og jalapeñoskiver. Fordel lidt pulled pork over chipsene. Du kan opbevare det resterende kød i 3 dage i køleskabet eller op til 6 måneder i fryseren.