Nem squashlasagne
Når du har lyst til en lettere lasagne, er denne udgave med squash et godt alternativ.
Nem squashlasagne
Når du har lyst til en lettere lasagne, er denne udgave med squash et godt alternativ.
Redskaber
Ingredienser
3 squash
3 tsk salt
1 løg
200 g spinat
1 spsk olivenolie
750 g ricotta
1 tsk peber
1/2 tsk muskatnød
90 g pesto
150 g revet emmentaler
Trin for trin
Brug mandolinjernet med den tynde klinge til at skære squash i tynde bånd. Drys 2 spsk. salt over squashen, og lad det hvile i 15 minutter. Brug køkkenrulle til at presse vandet ud af squashen.
Snit løgene, sautér i 5 minutter i olivenolie ved mellemhøj varme. Tilsæt spinaten, og sautér, indtil den falder sammen. Brug et dørslag til at dræne vandet fra spinaten.
Tilsæt ricotta, 1 tsk. salt, peber, muskatnød og pesto til skålen på en køkkenmaskine udstyret med fladpisker. Bland ved hastighed 2, indtil alt er blandet sammen.
Læg et lag squash i bunden af et ildfast fad. Fordel 1/3 af ricottablandingen og 1/3 af spinaten. Gentag dette trin yderligere 2 gange. Slut af med et sidste lag squash. Drys med emmentaler.
Bag i 35 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn.