Skip the navigation

Nem squashlasagne

KitchenAid-kok

Når du har lyst til en lettere lasagne, er denne udgave med squash et godt alternativ.

zucchinilasagna_thumbnail.jpg

Nem squashlasagne

KitchenAid-kok

Når du har lyst til en lettere lasagne, er denne udgave med squash et godt alternativ.

Redskaber

StandMixer
SheetCutter
Prep
15min
Madlavning
35min
I alt
50min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

3 squash

3 tsk salt

1 løg

200 g spinat

1 spsk olivenolie

750 g ricotta

1 tsk peber

1/2 tsk muskatnød

90 g pesto

150 g revet emmentaler

Trin for trin

  1. Brug mandolinjernet med den tynde klinge til at skære squash i tynde bånd. Drys 2 spsk. salt over squashen, og lad det hvile i 15 minutter. Brug køkkenrulle til at presse vandet ud af squashen.

  2. Snit løgene, sautér i 5 minutter i olivenolie ved mellemhøj varme. Tilsæt spinaten, og sautér, indtil den falder sammen. Brug et dørslag til at dræne vandet fra spinaten.

  3. Tilsæt ricotta, 1 tsk. salt, peber, muskatnød og pesto til skålen på en køkkenmaskine udstyret med fladpisker. Bland ved hastighed 2, indtil alt er blandet sammen.

  4. Læg et lag squash i bunden af et ildfast fad. Fordel 1/3 af ricottablandingen og 1/3 af spinaten. Gentag dette trin yderligere 2 gange. Slut af med et sidste lag squash. Drys med emmentaler.

  5. Bag i 35 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn.