Nudler af søde kartofler
Spiralformede sødkartoffelnudler er nærende og lækre.
Nudler af søde kartofler
Spiralformede sødkartoffelnudler er nærende og lækre.
Redskaber
Ingredienser
70 g cashewnødder
90 ml + til iblødsætning af cashewnødder vand
1/2 tsk salt
1 tsk løgpulver
1/2 citron, saft
1 fed hvidløg
3 søde kartofler
3 spsk olivenolie
1/2 tsk karrypulver
30 g spinat
5 basilikumblade
1 tsk sorte sesamfrø
Trin for trin
Læg cashewnødderne i blød i vand i mindst 2 timer. Hæld vandet fra og skyl dem grundigt.
Put cashewnødderne i en foodprocessor med universalklingen monteret.
Tilføj 90 ml vand, salt, løgpulver, citronsaft og hvidløg. Pulsér, indtil saucen er helt blød.
Skræl de søde kartofler. Monter spiralizertilbehører med den mellemfine kniv til køkkenmaskinen. Snit de søde kartofler ved hastighed 4.
Opvarm olien i en stor pande ved høj varme. Tilføj de søde kartofler og karrypulveret og vend dem, indtil kartoflerne bliver sprøde.
Tilføj spinaten og basilikumbladene. Bland, indtil spinaten bliver blød. Bland igen, og servér. Garnér med sorte sesamfrø.