Skip the navigation

Pandekager med hasselnøddefyld

KitchenAid-kok

Disse pandekager med hasselnøddefyld er den ultimative nydelse.

Import-Recipe - Hazelnut spread stuffed pancakes

Pandekager med hasselnøddefyld

KitchenAid-kok

Disse pandekager med hasselnøddefyld er den ultimative nydelse.

Redskaber

Blender
Prep
15min
Madlavning
30min
I alt
45min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

90 g hasselnødder

4 spsk neutral olie

1/4 tsk salt

1/2 spsk flormelis

175 g smeltet mælkechokolade

1/2 tsk kakaopulver

120 g hvidt mel

1,5 tsk bagepulver

2 tsk strøsukker

1/8 tsk salt

1/2 æg

120 ml mælk

2 spsk smør til panden

Trin for trin

  1. Læg hasselnødderne på en bageplade, og rist dem i 10 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn.

  2. Lad dem køle af, og smid de løse skaller ud.

  3. Kom hasselnødderne i kanden på KitchenAid K400-blenderen, og blend ved hastighed 5, indtil nødderne bliver til en creme. Skrab ned langs siden for at sikre, at alle nødder bliver blendet.

  4. Tilsæt olie, salt og flormelis. Blend ved hastighed 5 i 2 minutter.

  5. Tilsæt den smeltede chokolade, og blend ved hastighed 5, indtil blandingen er helt jævn. Tilsæt derefter kakaopulveret, og blend det godt sammen.

  6. Kom hasselnøddecremen i en sprøjtepose med et rundt mundstykke i mellemstørrelse, og lad den køle af.

  7. Tilsæt mel, bagepulver, strøsukker, salt, æg og mælk i skålen til køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Bland ved hastighed 4, indtil der dannes en ensartet og tyk dej.

  8. Varm noget smør op i en pandekagepande ved mellemhøj varme.

  9. Kom en halv suppeske pandekagedej på panden. Bag i 90 sekunder, indtil pandekagen er bagt halvvejs igennem.

  10. Sprøjt noget af hasselnøddecremen ud midt på pandekagen. Dæk cremen med lidt mere pandekagedej.

  11. Vend pandekagen, og bag i 3 minutter, eller indtil begge sider er gyldne.