Skip the navigation

Pasta nero

KitchenAid-kok

Find nero di seppio i din lokale italienske butik eller fiskemarked og lav denne intenst krydrede pasta.

pastanero_thumbnail.jpg

Pasta nero

KitchenAid-kok

Find nero di seppio i din lokale italienske butik eller fiskemarked og lav denne intenst krydrede pasta.

Redskaber

StandMixer
PastaRoller
PastaCutters
Prep
20min
Hvile
30min
Madlavning
5min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

200 g mel

200 g semulje

1/2 tsk. salt

4 æg

1 æggeblomme

8 g nero di seppia (spiseligt blæksprutteblæk)

Trin for trin

  1. Kom mel, semulje og salt i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren påsat. Bland ved hastighed 2, indtil alt er blandet sammen.

  2. Tilsæt æg, æggeblomme og nero di seppia til skålen. Udskift fladpiskeren med dejkrogen. Sæt hastigheden på 2, og ælt, indtil dejen er jævn. Tildæk med film, og sæt til hævning i køleskabet i 30 minutter.

  3. Fastgør pastapladevalsetilbehøret fra KitchenAid til køkkenmaskinen. Indstil justeringsknappen til 1. Del dejen i 8 stykker, og udjævn hvert stykke. Sæt køkkenmaskinen til hastighed 2, og før den udjævnede dej gennem valsen, så det kan æltes. Støv dejarkene let med mel. Fastgør spaghettiskærertilbehøret, og indfør dejarkene for at skære pastaen.

  4. Kog den friske pasta i 5 minutter i meget saltet kogende vand.