Pasta nero
Find nero di seppio i din lokale italienske butik eller fiskemarked og lav denne intenst krydrede pasta.
Pasta nero
Find nero di seppio i din lokale italienske butik eller fiskemarked og lav denne intenst krydrede pasta.
Redskaber
Ingredienser
200 g mel
200 g semulje
1/2 tsk. salt
4 æg
1 æggeblomme
8 g nero di seppia (spiseligt blæksprutteblæk)
Trin for trin
Kom mel, semulje og salt i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren påsat. Bland ved hastighed 2, indtil alt er blandet sammen.
Tilsæt æg, æggeblomme og nero di seppia til skålen. Udskift fladpiskeren med dejkrogen. Sæt hastigheden på 2, og ælt, indtil dejen er jævn. Tildæk med film, og sæt til hævning i køleskabet i 30 minutter.
Fastgør pastapladevalsetilbehøret fra KitchenAid til køkkenmaskinen. Indstil justeringsknappen til 1. Del dejen i 8 stykker, og udjævn hvert stykke. Sæt køkkenmaskinen til hastighed 2, og før den udjævnede dej gennem valsen, så det kan æltes. Støv dejarkene let med mel. Fastgør spaghettiskærertilbehøret, og indfør dejarkene for at skære pastaen.
Kog den friske pasta i 5 minutter i meget saltet kogende vand.