Pekannøddesmør
Dette fyldige og lækre pekannøddesmør er let at lave og kan nydes dagligt som smørepålæg!
Pekannøddesmør
Dette fyldige og lækre pekannøddesmør er let at lave og kan nydes dagligt som smørepålæg!
Redskaber
Ingredienser
300 g pekannødder
1 tsk vaniljeekstrakt
1 spsk ahornsirup
1 tsk havsalt
1 spsk kakaopulver
Trin for trin
Placér pekannødderne på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn i 8 minutter ved 180°C. Lad dem køle af i 2 minutter, og overfør dem til kanden på foodprocessoren.
Indstil foodprocessoren til hastighed 2, og bland, indtil nødderne bliver til mel. Fortsæt med pulsblanding i ca. 3 minutter, indtil blandingen bliver til cremet nøddesmør. Skrab siderne af efter behov.
Tilsæt vaniljeekstrakt, ahornsirup, havsalt og kakaopulver. Bland og overfør til en lufttæt beholder eller glas.