Skip the navigation

Pekannøddesmør

KitchenAid-kok

Dette fyldige og lækre pekannøddesmør er let at lave og kan nydes dagligt som smørepålæg!

pecanbutter_thumbnail.jpg

Pekannøddesmør

KitchenAid-kok

Dette fyldige og lækre pekannøddesmør er let at lave og kan nydes dagligt som smørepålæg!

Redskaber

FoodProcessor
Prep
10min
Madlavning
8min
I alt
18min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

300 g pekannødder

1 tsk vaniljeekstrakt

1 spsk ahornsirup

1 tsk havsalt

1 spsk kakaopulver

Trin for trin

  1. Placér pekannødderne på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn i 8 minutter ved 180°C. Lad dem køle af i 2 minutter, og overfør dem til kanden på foodprocessoren.

  2. Indstil foodprocessoren til hastighed 2, og bland, indtil nødderne bliver til mel. Fortsæt med pulsblanding i ca. 3 minutter, indtil blandingen bliver til cremet nøddesmør. Skrab siderne af efter behov.

  3. Tilsæt vaniljeekstrakt, ahornsirup, havsalt og kakaopulver. Bland og overfør til en lufttæt beholder eller glas.