Pistaciemælk
Denne pistachio latte-iskaffe er en forfriskende blanding af blød espresso, cremet mælk og en antydning af pistacienød – perfekt til at køle ned på en varm sommerdag.
Pistaciemælk
Denne pistachio latte-iskaffe er en forfriskende blanding af blød espresso, cremet mælk og en antydning af pistacienød – perfekt til at køle ned på en varm sommerdag.
Redskaber
Ingredienser
2 tsk. pistaciecreme
30 ml espresso
120 ml pistacienødder, knuste
120 ml mælk (eller et alternativ til mælk)
Trin for trin
Tilsæt pistaciecreme i en kop.
Placer koppen under kaffetuden på den fuldautomatiske espressomaskine.
Vælg indstillingen "Caffe Latte", vælg mælkebaserede eller plantebaserede drikke, og tryk på Start. Maskinen brygger espressoen og damper og hælder automatisk mælken i din kop.
Afslut med at drysse et par knuste pistacienødder på toppen. Rør rundt for at blande smagene sammen.