Skip the navigation

Pistaciepesto

KitchenAid-kok

En smaragdgrøn, nøddeagtig sauce, der primært er lavet af pistacienødder og persille, præget af livlige citrustoner og fyldig parmesanost.

PISTACHIO PESTO

Pistaciepesto

KitchenAid-kok

En smaragdgrøn, nøddeagtig sauce, der primært er lavet af pistacienødder og persille, præget af livlige citrustoner og fyldig parmesanost.

Redskaber

Blender
Prep
10min
I alt
10min
Servering
8
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

150 g rå pistacienødder uden skal

35 g persilleblade

2 hvidløgsfed

1 tsk. fint havsalt

1 tsk. friskkværnet peber

180 ml ekstra jomfruolivenolie

3 spsk. friskpresset citronsaft

60 g parmesanost, fintrevet

Trin for trin

  1. Hæld pistacienødderne i blenderen, og blend i ca. 10 sekunder, indtil konsistensen minder om groft sand.

  2. Tilsæt persilleblade og møre stilke, hvidløgsfed, salt, peber, citronsaft, parmesanost og olivenolie. Blend ved hastighed 2, indtil pestoen er emulgeret, ca. 20 sekunder. Hæld blandingen i en serveringsskål, så den kan bruges med det samme, eller i en beholder med et tætsluttende låg for at opbevare den, indtil den er klar til at blive serveret.

  3. Tip: Tag pestoen ud af køleskabet 30 minutter før servering. Pestoen kan opbevares på køl i op til en uge eller fryses ned i op til 1 måned.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.