Skip the navigation

Pizzadej med mandelmel

KitchenAid-kok

Pizza med lavt kulhydratindhold og mandelskorpe, som du kan nyde derhjemme.

Import-Recipe - Almond flour pizza crust

Pizzadej med mandelmel

KitchenAid-kok

Pizza med lavt kulhydratindhold og mandelskorpe, som du kan nyde derhjemme.

Redskaber

Blender
StandMixer
Prep
15min
Madlavning
10min
I alt
25min
Servering
4
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

430 g mandler, blancherede

6 kviste frisk timian

50 ml olivenolie

6 æg

4 spsk mel

1 tsk bagepulver

1 tsk salt

1 tsk sort peber

100 g tomatosauce

300 g mozzarella, revet

100 g pepperoni

Trin for trin

  1. Kom mandler og timian i KitchenAid K400-blenderen, og bland ved hastighed 5, indtil mandlerne er blevet pulveriseret til mel.

  2. Hæld olivenolie og æg i køkkenmaskinens skål med trådpiskeriset monteret. Bland ved hastighed 4 i 1 minut. Sæt til side.

  3. Tilsæt mandelmel, mel, bagepulver, salt og sort peber i en anden skål. Sæt fladpiskeren fast på køkkenmaskinen, og bland ved hastighed 4.

  4. Tilsæt forsigtigt olieblandingen. Bland, indtil der dannes en dej. Læg dejkuglen på et stykke bagepapir. Pensl toppen af dejen med lidt olivenolie. Tildæk med et andet stykke bagepapir.

  5. Rul dejen ud. Skær kanterne af, hvis det er nødvendigt, og læg dem i en bageplade. Bages i 10 minutter ved 180° C i en forvarmet ovn.

  6. Fordel tomatsaucen på pizzaen, drys osten over dejen, og fuldend med pepperoni. Bag i 10 minutter ved 180 ° C, indtil osten begynder at få farve.