Pizzadej med mandelmel
Pizza med lavt kulhydratindhold og mandelskorpe, som du kan nyde derhjemme.
Pizzadej med mandelmel
Pizza med lavt kulhydratindhold og mandelskorpe, som du kan nyde derhjemme.
Redskaber
Ingredienser
430 g mandler, blancherede
6 kviste frisk timian
50 ml olivenolie
6 æg
4 spsk mel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk sort peber
100 g tomatosauce
300 g mozzarella, revet
100 g pepperoni
Trin for trin
Kom mandler og timian i KitchenAid K400-blenderen, og bland ved hastighed 5, indtil mandlerne er blevet pulveriseret til mel.
Hæld olivenolie og æg i køkkenmaskinens skål med trådpiskeriset monteret. Bland ved hastighed 4 i 1 minut. Sæt til side.
Tilsæt mandelmel, mel, bagepulver, salt og sort peber i en anden skål. Sæt fladpiskeren fast på køkkenmaskinen, og bland ved hastighed 4.
Tilsæt forsigtigt olieblandingen. Bland, indtil der dannes en dej. Læg dejkuglen på et stykke bagepapir. Pensl toppen af dejen med lidt olivenolie. Tildæk med et andet stykke bagepapir.
Rul dejen ud. Skær kanterne af, hvis det er nødvendigt, og læg dem i en bageplade. Bages i 10 minutter ved 180° C i en forvarmet ovn.
Fordel tomatsaucen på pizzaen, drys osten over dejen, og fuldend med pepperoni. Bag i 10 minutter ved 180 ° C, indtil osten begynder at få farve.