Pølse med salvie og æble
Denne pølse er sød og krydret og en sikker vinder ved middagsbordet.
Pølse med salvie og æble
Denne pølse er sød og krydret og en sikker vinder ved middagsbordet.
Redskaber
Ingredienser
333 g magert svinekød i tern
66 g bacon
tsk salt
tsk sort peber
tsk løgpulver
tsk hvidløgspulver
spsk hakket frisk salvie
æble, skrællet og revet
m pølseskind
Trin for trin
Put metalkødhakkeren og svinekødet i fryseren i 30 minutter, før du hakker.
Fastgør metalkødhakkeren med den mellemfine hakkeskive til en køkkenmaskine. Kom svinekød og bacon i metalkødhakkeren, og hak ved hastighed 4.
Tilsæt salvie, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber og revet æble til det hakkede kød. Bland det hele godt, og lad det hvile et koldt sted i 1 time.
Montér det store pølsehornsrør på metalkødhakkeren. Træk pølseskindet over det let smurte rør og efterlad 10 cm hængende ud over enden. Bind knude på enden af skindet. Montér det store pølsehornsrør på metalkødhakkeren. Træk pølseskindet over det let smurte rør og efterlad 10 cm hængende ud over enden. Bind knude på enden af skindet.
Indstil hastigheden til 4. Tilsæt det hakkede kød, og pres det ned, indtil det når enden af skindet. Skru ned til hastighed 2 og fortsæt med at fylde pølsen, indtil alt fyldet er brugt.
Sluk for maskinen, og bind knude på den anden ende af skindet. Prik hul på eventuelle luftbobler med en nål eller tandstik. Lav 6 pølser ved at sno skindet om sig selv.
Steg pølserne på en pande med smør i 15 minutter ved mellemstærk varme.