emeagif
Skip the navigation

Pølse med salvie og æble

KitchenAid-kok

Denne pølse er sød og krydret og en sikker vinder ved middagsbordet.

Import-Recipe - Sausage with sage and apple

Pølse med salvie og æble

KitchenAid-kok

Denne pølse er sød og krydret og en sikker vinder ved middagsbordet.

Redskaber

StandMixer
SausageStuffer
MeatGrinder
Prep
25min
Madlavning
15min
I alt
40min
Servering
2
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

333 g magert svinekød i tern

66 g bacon

tsk salt

tsk sort peber

tsk løgpulver

tsk hvidløgspulver

spsk hakket frisk salvie

æble, skrællet og revet

m pølseskind

Trin for trin

  1. Put metalkødhakkeren og svinekødet i fryseren i 30 minutter, før du hakker.

  2. Fastgør metalkødhakkeren med den mellemfine hakkeskive til en køkkenmaskine. Kom svinekød og bacon i metalkødhakkeren, og hak ved hastighed 4.

  3. Tilsæt salvie, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber og revet æble til det hakkede kød. Bland det hele godt, og lad det hvile et koldt sted i 1 time.

  4. Montér det store pølsehornsrør på metalkødhakkeren. Træk pølseskindet over det let smurte rør og efterlad 10 cm hængende ud over enden. Bind knude på enden af skindet. Montér det store pølsehornsrør på metalkødhakkeren. Træk pølseskindet over det let smurte rør og efterlad 10 cm hængende ud over enden. Bind knude på enden af skindet.

  5. Indstil hastigheden til 4. Tilsæt det hakkede kød, og pres det ned, indtil det når enden af skindet. Skru ned til hastighed 2 og fortsæt med at fylde pølsen, indtil alt fyldet er brugt.

  6. Sluk for maskinen, og bind knude på den anden ende af skindet. Prik hul på eventuelle luftbobler med en nål eller tandstik. Lav 6 pølser ved at sno skindet om sig selv.

  7. Steg pølserne på en pande med smør i 15 minutter ved mellemstærk varme.