Redskaber
Ingredienser
180 g hvidt mel
1/2 tsk. salt
140 g koldt saltet smør, skåret i tern på 1 cm
30 ml koldt vand
260 g majskerner
1 courgette i tern
4 æg
60 ml mælk
20 g basilikumblade, hakkede
1 nellike hvidløg, finthakket
110 g mozzarella i tern
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. peber
Trin for trin
Forvarm ovnen til 175°C. Lav bunden ved at blande mel og salt i køkkenmaskineskålen med dejmixeren monteret.
Sæt på hastighed 1 for at blande, tilsæt derefter smørterninger, og fortsæt ved omrøringshastighed, indtil blandingen er smuldrende, ca. 1-2 minutter.
Mens køkkenmaskinen fortsat kører, skal du langsomt tilsætte 2 spsk. koldt vand og yderligere 1-2 spsk., hvis det er nødvendigt, for at blande dejen til en smuldrende masse. Sluk køkkenmaskinen. Pres dejen ned i en let smurt springform på 22 cm. Prik huller med en gaffel rundt omkring i dejen, og bag den derefter i 20 minutter. Mens den bager, skal du forberede fyldet.
Opvarm en stegepande ved mellemhøj varme. Tilsæt majskerner og squash, og lad det stege uden at røre i det i 8-10 minutter eller indtil det er brunet. Sluk for varmen.
Bland fire æg og mælk i en ren køkkenmaskineskål, og bland derefter med fladpiskeren ved hastighed 1 i 1-2 minutter. Tilsæt hvidløg, basilikum, ost, salt og peber, mens du fortsat rører rundt, indtil det er blandet sammen. Sluk køkkenmaskinen.
Når bunden er færdig med forbagningen, skal du tage den ud af ovnen og tilsætte majs og squash. Hæld æggeblandingen over, og sæt tilbage i ovnen for at bage i 40-45 minutter eller indtil midten er fast.
Pynt med friske basilikumblade før servering.