Quiche med rucola, soltørrede tomater og prosciutto
En velsmagende tærte fyldt med rucola, soltørrede tomater og prosciutto.
Quiche med rucola, soltørrede tomater og prosciutto
En velsmagende tærte fyldt med rucola, soltørrede tomater og prosciutto.
Redskaber
Ingredienser
200 g hvidt mel
1/2 tsk salt
100 g usaltet smør i tern
40 ml varmt vand
6 æg
60 ml mælk
50 ml tyk fløde
80 g prosciutto
20 g rucola
16 soltørrede tomater
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber
Trin for trin
Hæld mel, salt og smør i køkkenmaskineskålen med fladpiskeren monteret. Blend ved hastighed 2 i 2 minutter.
Når blandingen har en sandlignende struktur, skal du udskifte fladpiskeren med dejkrogen. Tilsæt gradvist vandet, mens du ælter ved hastighed 2.
Når dejen er nogenlunde ensartet, skal du bruge hænderne til at forme den til en kugle, pakke den ind i plastfilm og sætte den i køleskabet i mindst 30 minutter.
Rul dejen ud på en meldrysset overflade, og drej den konstant for at undgå, at den hænger fast på overfladen.
Fyld en 20 cm tærteform med dejen, og fjern overskydende dej med en saks. Bages i 10 minutter ved 210 °C i en forvarmet ovn.
Hæld æg, mælk og fløde i køkkenmaskinens skål med trådpiskeriset monteret. Bland sammen ved hastighed 2, indtil alle ingredienserne er blandet.
Fordel prosciutto, rucola og soltørrede tomater i dejen. Hæld æggeblandingen over. Krydr med salt og peber.
Bag quichen i 30-35 minutter ved 180 °C.