Rabarber- og brombærmuffins
Rabarber- og brombærmuffins med sprød og sød sukkertopping.
Rabarber- og brombærmuffins
Rabarber- og brombærmuffins med sprød og sød sukkertopping.
Redskaber
Ingredienser
70 g selvhævende mel
1/3 tsk bagepulver
25 g brun farin
80 g yoghurt
2/4 æg
40 g brombær
15 g rabarber
20 g smør, smeltet
Trin for trin
Kom mel, bagepulver og brun farin i køkkenmaskinens skål.
Sæt fladpiskeren på, og bland i 30 sekunder ved hastighed 1.
Tilsæt smeltet smør, æg og yoghurt, og bland det sammen ved hastighed 4 i 30 sekunder.
Skær rabarber i stykker, og tilsæt det til dejen. Tilsæt brombær, og bland forsigtigt frugten ind i dejen.
Klargør en muffinform med papirforme. Hæld dejen over i formene.
Drys dine muffins med lidt brun farin, og bag dem i 20 minutter ved 180 °C.