Regnbuesalat
Regnbuesalat som er frisk, lys og sprød.
Regnbuesalat
Regnbuesalat som er frisk, lys og sprød.
Redskaber
Ingredienser
1,5 miniagurker
4 radiser
1,5 minipeberfrugter
1,5 gulerødder
1/8 rødkål
1/2 spsk grov sennep
1 spsk olivenolie
1/8 tsk salt
1/4 citronsaft
Trin for trin
Sæt foodprocessortilbehøret med snittejernet monteret på køkkenmaskinen.
Indstil hastigheden til 2, og skub agurken gennem foodprocessoren for at skære den i skiver. Placer skiverne på en tallerken.
Skær toppene af radiserne. Skær radiserne i skiver ved hastighed 10, og arranger dem ved siden af agurkerne.
Øg tykkelsen på det justerbare snittejern.
Skær toppen af peberfrugterne, og skær dem i skiver med foodprocessoren. Læg dem på tallerkenen.
Sæt det vendbare rivejern i.
Skræl gulerødderne, og snit dem ved hastighed 10. Arranger stykkerne på tallerkenen.
Sæt juliennejernet i.
Skær om nødvendigt kålen i stykker, der passer til påfyldningstragten.
Snit kålen ved hastighed 10. Arranger stykkerne på tallerkenen.
Bland sennep, olie, salt og citronsaft i en lille skål, og pisk det sammen. Dryp det over salaten lige før servering.