Ristet brioche med pistaciecreme
Genopfrisk briochebrødet ved at riste det let. I mellemtiden kan du piske en overdådig creme af hvid chokolade og pistacienødder sammen.
Ristet brioche med pistaciecreme
Genopfrisk briochebrødet ved at riste det let. I mellemtiden kan du piske en overdådig creme af hvid chokolade og pistacienødder sammen.
Redskaber
Ingredienser
120 g pistacie
75 g hvid chokolade
1/4 tsk. salt
1/4 tsk. vaniljeekstrakt
6 skiver briochebrød, brødet må gerne være daggammelt
Trin for trin
Tilsæt pistacienødder, hvid chokolade, salt og vaniljeekstrakt til en foodprocessor eller blender. Blend, indtil cremen bliver jævn, og skrab om nødvendigt ned langs siderne af kanden, indtil der dannes en jævn pasta.
Sæt briochebrødet i brødristeren, vælg det ønskede risteniveau, og tryk på knappen Rist.
Fordel pistaciecreme på det varme brød. Opbevar resten af cremen i et glas, der kan forsegles, ved stuetemperatur.