Skip the navigation

Ristet brioche med pistaciecreme

KitchenAid-kok

Genopfrisk briochebrødet ved at riste det let. I mellemtiden kan du piske en overdådig creme af hvid chokolade og pistacienødder sammen.

Toasted Brioche with Pistachio Spread

Ristet brioche med pistaciecreme

KitchenAid-kok

Genopfrisk briochebrødet ved at riste det let. I mellemtiden kan du piske en overdådig creme af hvid chokolade og pistacienødder sammen.

Redskaber

Toaster
Prep
15min
I alt
15min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

120 g pistacie

75 g hvid chokolade

1/4 tsk. salt

1/4 tsk. vaniljeekstrakt

6 skiver briochebrød, brødet må gerne være daggammelt

Trin for trin

  1. Tilsæt pistacienødder, hvid chokolade, salt og vaniljeekstrakt til en foodprocessor eller blender. Blend, indtil cremen bliver jævn, og skrab om nødvendigt ned langs siderne af kanden, indtil der dannes en jævn pasta.

  2. Sæt briochebrødet i brødristeren, vælg det ønskede risteniveau, og tryk på knappen Rist.

  3. Fordel pistaciecreme på det varme brød. Opbevar resten af cremen i et glas, der kan forsegles, ved stuetemperatur.