Ristet brød med rødbedecreme af cashewnødder
Denne hjemmelavede rødbedecreme er sprudlende og lækker!
Ristet brød med rødbedecreme af cashewnødder
Denne hjemmelavede rødbedecreme er sprudlende og lækker!
Redskaber
Ingredienser
75 g cashewnødder, udblødt i to timer
3 rødbeder
120 ml citronsaft
6 spsk tahini
6 spsk olivenolie
1,5 fed hvidløg
6 brødskiver
1,5 avocado
Trin for trin
Læg cashewnødderne i blød i mindst 2 timer i koldt vand. Lad vandet løbe fra.
Forvarm ovnen til 220 °C. Vask rødbederne grundigt, og lav nogle ridser i rødbederne med en skarp kniv. Pak rødbederne ind i sølvpapir, og sæt dem i ovnen i 40 minutter, eller indtil du let kan skære i dem med en kniv. Lad dem hvile i 5 minutter. Skræl rødbederne, og hak dem groft.
Kom alle ingredienserne i blenderen, og blend i ca. 1 minut ved hastighed 6, indtil blandingen ser ensartet ud.
Rist brødet i brødristeren. Smør brødet med rødbedecremen og læg et par skiver avocado på.
Pynt med frø.