Skip the navigation

Ristet brød med rødbedecreme af cashewnødder

KitchenAid-kok

Denne hjemmelavede rødbedecreme er sprudlende og lækker!

Import-Recipe - Toast with a cashew beetroot spread

Ristet brød med rødbedecreme af cashewnødder

KitchenAid-kok

Denne hjemmelavede rødbedecreme er sprudlende og lækker!

Redskaber

Blender
Prep
15min
I alt
15min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

75 g cashewnødder, udblødt i to timer

3 rødbeder

120 ml citronsaft

6 spsk tahini

6 spsk olivenolie

1,5 fed hvidløg

6 brødskiver

1,5 avocado

Trin for trin

  1. Læg cashewnødderne i blød i mindst 2 timer i koldt vand. Lad vandet løbe fra.

  2. Forvarm ovnen til 220 °C. Vask rødbederne grundigt, og lav nogle ridser i rødbederne med en skarp kniv. Pak rødbederne ind i sølvpapir, og sæt dem i ovnen i 40 minutter, eller indtil du let kan skære i dem med en kniv. Lad dem hvile i 5 minutter. Skræl rødbederne, og hak dem groft.

  3. Kom alle ingredienserne i blenderen, og blend i ca. 1 minut ved hastighed 6, indtil blandingen ser ensartet ud.

  4. Rist brødet i brødristeren. Smør brødet med rødbedecremen og læg et par skiver avocado på.

  5. Pynt med frø.