Skip the navigation

Rødbedegazpacho med agurk

KitchenAid-kok

Import-Recipe - Red Beet Gazpacho

Rødbedegazpacho med agurk

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Prep
15min
Hvile
1h
I alt
1h15
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

4 tilberedte rødbeder

2-3 agurker hakket i tern

1/2 rødløg, hakket

1 hvidløgsfed i kvarte

200 ml grøntsagsbouillon

1 spsk. rødvinseddike

1 spsk. olivenolie

Trin for trin

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen.

  2. Blend til en jævn konsistens

  3. Sæt den i køleskabet i 1 time

  4. Server med gedeostmousse (pisk fløde og tilføj lun, smeltet gedeost. Rør rundt, indtil det hele er blandet sammen, og sæt det i køleskabet, til det samler sig), agurk i skiver og bønnespirer.