Rødbedebrød
Imponer dine gæster med disse lyserøde minibrød, der kan laves med kun fem ingredienser.
Rødbedebrød
Imponer dine gæster med disse lyserøde minibrød, der kan laves med kun fem ingredienser.
Redskaber
Ingredienser
500 g hvidt mel
300 ml rødbedesaft
50 ml olivenolie
2 tsk tørgær
1,5 tsk salt
Trin for trin
Kom mel, rødbedesaft, olivenolie, tørgær og salt i køkkenmaskinens skål med dejkrogen monteret. Bland ved hastighed 1 i 8 minutter, indtil der dannes en ensformig dej.
Dæk skålen med et rent viskestykke, og lad den hæve 60 minutter på et lunt sted.
Skær den hævede dej i 10 lige store stykker, og form runde brød. Dæk med et viskestykke, og lad dem hæve i 45 minutter.
Pensl de hævede brød med lidt olivenolie, og drys sorte sesamfrø ovenpå.
Bages i 18 minutter ved 180 °C.