Skip the navigation

Rødbedebrød

KitchenAid-kok

Imponer dine gæster med disse lyserøde minibrød, der kan laves med kun fem ingredienser.

Import-Recipe - Beetroot breads

Rødbedebrød

KitchenAid-kok

Imponer dine gæster med disse lyserøde minibrød, der kan laves med kun fem ingredienser.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
18min
I alt
33min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

500 g hvidt mel

300 ml rødbedesaft

50 ml olivenolie

2 tsk tørgær

1,5 tsk salt

Trin for trin

  1. Kom mel, rødbedesaft, olivenolie, tørgær og salt i køkkenmaskinens skål med dejkrogen monteret. Bland ved hastighed 1 i 8 minutter, indtil der dannes en ensformig dej.

  2. Dæk skålen med et rent viskestykke, og lad den hæve 60 minutter på et lunt sted.

  3. Skær den hævede dej i 10 lige store stykker, og form runde brød. Dæk med et viskestykke, og lad dem hæve i 45 minutter.

  4. Pensl de hævede brød med lidt olivenolie, og drys sorte sesamfrø ovenpå.

  5. Bages i 18 minutter ved 180 °C.