Salat med agurke-nudler, røget laks, dild og creme fraiche
Nogle dage skal det bare være nemt! Gør det med en klassisk kombination af laks og agurk, men med et nyt, uventet twist.
Salat med agurke-nudler, røget laks, dild og creme fraiche
Nogle dage skal det bare være nemt! Gør det med en klassisk kombination af laks og agurk, men med et nyt, uventet twist.
Redskaber
Ingredienser
1 agurker
100 g røget laks
1 appelsiner
100 g creme fraiche
25 g dild
10 g merian
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- friskkværnet hvid peber
Trin for trin
Montér spiralizeren på KitchenAid mikseren. Stik frugt- og grøntsagsspiddet ind midt i agurken og sæt det på spiralizeren. Påsæt det tynde spiralizerblad ved agurkens ende.
Sæt en mellemstor skål under bladet til opsamling af den spiralizerede agurk og indstil mikseren på hastighed 4.
Gentag processen med den anden agurk. Tilsæt derefter røget laks i strimler.
Skræl appelsinerne og skil dem ad i både. Kom dem i agurkesalaten.
Bland cremefraiche, hakket dild, friske merianblade og hvid peber i en lille skål.
Pisk 2 spsk. olivenolie i og hæld over salaten. Bland og servér.
Har du lidt ekstra tid? Skær 2 kartofler i tern med foodprocessortilbehøret ved hjælp af tern-kittet og kog dem i vand i 10 minutter. Kom dem i salaten og servér.