emeagif
Skip the navigation

Smøragtigt shortbread med citron

Vivien Reimbelli

Import-Recipe - Shortbread cookies

Smøragtigt shortbread med citron

Vivien Reimbelli

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
25min
I alt
40min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

120 g smør

300 g mel

150 g flormelis

50 g kartoffelstivelse

2 æg

1 citron

en knivspids salt

Trin for trin

  1. Bland smør og flormelis i køkkenmaskinens skål.

  2. Sæt pisketilbehøret på, og pisk ved hastighed 4 i mindst 5 minutter, indtil blandingen er luftigt.

  3. Si æggehviderne, og tilsæt dem forsigtigt i dejen, reducer derefter hastigheden, og bland mel og stivelse og derefter revet citronskræl og en knivspids salt.

  4. Put dejen i en sprøjtepose med rillet tyl.

  5. Form kiksene på en bageplade med bagepapir.

  6. Bages ved 180°C i 15-18 minutter.

  7. Lad kiksene køle af, når de er færdigbagt. Opbevar dem i en metaldåse i flere dage, hvis det er nødvendigt.