Skræmmende halloween-cookies
Bare rolig, disse cookies er ikke hjemsøgte, men de er lækre at tygge i!
Skræmmende halloween-cookies
Bare rolig, disse cookies er ikke hjemsøgte, men de er lækre at tygge i!
Redskaber
Ingredienser
100 g blødt smør
50 g strøsukker
75 g lyst rørsukker
5 g bagepulver
1 æg
185 g mel
1/2 tsk natron
1/4 tsk salt
100 g mørk chokolade
75 g bolsjeøjne
Trin for trin
Denne opskrift giver 12 småkager.
Hæld det blødgjorte smør i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren med fleksibel kant påsat. Tilsæt strøsukker og lyst rørsukker, og bland ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt 1 æg, mel, bagepulver, natron og salt. Bland ved hastighed 1, indtil der dannes en dej. Hak den mørke chokolade, og hæld den i skålen. Bland, indtil det lige akkurat er blevet indarbejdet.
Form dejen til boller (med en lille isske eller i hånden). Læg dem på en bageplade med bagepapir, og tryk forsigtigt småkagerne flade. Sørg for at lave plads mellem småkagerne, da de fordobles i størrelse.
Placér bolsjeøjne på småkagerne. Bages i 12 minutter ved 180°C i en forvarmet ovn. Afkøl i 15 minutter og fjern derefter småkagerne fra bagepapiret.