Skip the navigation

Skræmmende halloween-cookies

KitchenAid-kok

Bare rolig, disse cookies er ikke hjemsøgte, men de er lækre at tygge i!

scaryhalloweencookies_thumbnail.jpg

Skræmmende halloween-cookies

KitchenAid-kok

Bare rolig, disse cookies er ikke hjemsøgte, men de er lækre at tygge i!

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
12min
I alt
22min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

100 g blødt smør

50 g strøsukker

75 g lyst rørsukker

5 g bagepulver

1 æg

185 g mel

1/2 tsk natron

1/4 tsk salt

100 g mørk chokolade

75 g bolsjeøjne

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 12 småkager.

  2. Hæld det blødgjorte smør i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren med fleksibel kant påsat. Tilsæt strøsukker og lyst rørsukker, og bland ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt 1 æg, mel, bagepulver, natron og salt. Bland ved hastighed 1, indtil der dannes en dej. Hak den mørke chokolade, og hæld den i skålen. Bland, indtil det lige akkurat er blevet indarbejdet.

  3. Form dejen til boller (med en lille isske eller i hånden). Læg dem på en bageplade med bagepapir, og tryk forsigtigt småkagerne flade. Sørg for at lave plads mellem småkagerne, da de fordobles i størrelse.

  4. Placér bolsjeøjne på småkagerne. Bages i 12 minutter ved 180°C i en forvarmet ovn. Afkøl i 15 minutter og fjern derefter småkagerne fra bagepapiret.