Skip the navigation

Småkagebarer med cheesecake-glasur

KitchenAid-kok

Sprøde småkagebarer toppet med cremet violglasur er den mest billedskønne forårsdessert.

cookiebars_thumbnail.jpg

Småkagebarer med cheesecake-glasur

KitchenAid-kok

Sprøde småkagebarer toppet med cremet violglasur er den mest billedskønne forårsdessert.

Redskaber

StandMixer
Prep
25min
Madlavning
30min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

150 g smør

225 g strøsukker

1 citron

2 æg

1 spsk smagsneutral olie

270 g hvidt mel

1/4 tsk salt

1/2 tsk natron

1 tsk bagepulver

400 g flødeost

150 g sødet kondenseret mælk

50 g flormelis

1/8 spsk violekstrakt

følg producentens retningslinjer lilla madfarve

Trin for trin

  1. Tilsæt smør, strøsukker og revet citronskal fra 1 citron i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 4. Tilsæt æg og olie, og bland, indtil det er emulgeret.

  2. Tilsæt mel, salt, natron og bagepulver. Bland ved hastighed 2, indtil dejen er samlet. Pres dejen ud på en bageplade med bagepapir, og bag i 30 minutter ved 185 °C. Lad køle af på en bagerist.

  3. Bland flødeost, sødet kondenseret mælk, flormelis, violekstrakt og madfarve ved hastighed 6, indtil der dannes en ensartet glasur.

  4. Fordel glasuren over den bagte småkage, og skær den ud i 12 barer.