Skip the navigation

Småkager med macadamia-nødder

KitchenAid-kok

Disse småkager er bløde indeni og knasende udenpå og en sand fornøjelse.

macadamianutcookies_thumbnail.jpg

Småkager med macadamia-nødder

KitchenAid-kok

Disse småkager er bløde indeni og knasende udenpå og en sand fornøjelse.

Redskaber

StandMixer
VegetableSlicerAndShredder
Prep
15min
Indstilling
2h
Madlavning
20min
I alt
2h35
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

150 g macademia-nødder

35 ml ahornsirup

1/2 tsk salt

175 g smør, stuetemperatur

100 g brun farin

150 g strøsukker

2 æg

275 g hvidt mel

1/2 tsk bagepulver

Trin for trin

  1. Fastgør Fresh Prep-snitteren/riveren med det grove rivejern til køkkenmaskinen. Før nødderne gennem påfyldningstragten ved hastighed 4. Bland nødderne med ahornsirup og salt i en lille skål, og hæld dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag i 10 minutter ved 200 °C, indtil de er gyldenbrune.

  2. Kom smør, brun farin og strøsukker i køkkenmaskinens skål, med fladpiskeren med fleksibel kant monteret. Bland ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn. Tilsæt æggene, og bland det, indtil det er indarbejdet. Tilsæt mel, bagepulver og karamelliserede nødder. Bland, indtil dejen lige akkurat er samlet. Sæt til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.

  3. Kom små dejkugler på en bageplade med bagepapir. Bag småkagerne i 15 minutter ved 175 °C. Lad dem hvile på bagepladen, før du flytter dem til serveringstallerkenen.