Småkager med macadamia-nødder
Disse småkager er bløde indeni og knasende udenpå og en sand fornøjelse.
Småkager med macadamia-nødder
Disse småkager er bløde indeni og knasende udenpå og en sand fornøjelse.
Redskaber
Ingredienser
150 g macademia-nødder
35 ml ahornsirup
1/2 tsk salt
175 g smør, stuetemperatur
100 g brun farin
150 g strøsukker
2 æg
275 g hvidt mel
1/2 tsk bagepulver
Trin for trin
Fastgør Fresh Prep-snitteren/riveren med det grove rivejern til køkkenmaskinen. Før nødderne gennem påfyldningstragten ved hastighed 4. Bland nødderne med ahornsirup og salt i en lille skål, og hæld dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag i 10 minutter ved 200 °C, indtil de er gyldenbrune.
Kom smør, brun farin og strøsukker i køkkenmaskinens skål, med fladpiskeren med fleksibel kant monteret. Bland ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn. Tilsæt æggene, og bland det, indtil det er indarbejdet. Tilsæt mel, bagepulver og karamelliserede nødder. Bland, indtil dejen lige akkurat er samlet. Sæt til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.
Kom små dejkugler på en bageplade med bagepapir. Bag småkagerne i 15 minutter ved 175 °C. Lad dem hvile på bagepladen, før du flytter dem til serveringstallerkenen.