Skip the navigation

Smørcreme af italienske marengs

KitchenAid-kok

Smørcreme af italienske marengs er en tyk, glat og en anelse mindre sød smørcreme, som er ideel som glasur til kager og cupcakes.

italianmeringuebuttercream thumbnail

Smørcreme af italienske marengs

KitchenAid-kok

Smørcreme af italienske marengs er en tyk, glat og en anelse mindre sød smørcreme, som er ideel som glasur til kager og cupcakes.

Redskaber

StandMixer
Prep
30min
I alt
30min
Servering
6
Sværhedsgrad
Intermediate

Ingredienser

4 æggehvider

200 g strøsukker

175 g blødt smør

1/2 tsk. salt

1 tsk. vaniljeekstrakt

Trin for trin

  1. Hæld strøsukker og æggehvider i en varmebestandig skål, og pisk over vandbad i 5 minutter, indtil æggehviderne er varme, og sukkeret er smeltet. Du kan teste dette ved at gnide noget af blandingen sammen mellem 2 fingre. Du bør ikke længere kunne mærke sukkerkorn.

  2. Hæld sukkerblandingen i skålen på køkkenmaskinen med piskeriset monteret, og bland ved hastighed 8, indtil blandingen er kølet ned til stuetemperatur, og der er dannet en marengskonsistens.

  3. Monter fladpiskeren, og indstil til hastighed 6. Tilsæt smørret gradvist, og vent, indtil hvert stykke er blandet i, før du tilsætter mere. Tilsæt vaniljeekstrakt og salt.