Skip the navigation

Sommerfrugtkage

KitchenAid-kok

Udskift rabarberne i denne kage med enhver frisk eller frossen frugt – resultatet vil altid blive en lækker kage.

summerfruitcake_thumbnail.jpg

Sommerfrugtkage

KitchenAid-kok

Udskift rabarberne i denne kage med enhver frisk eller frossen frugt – resultatet vil altid blive en lækker kage.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
35min
I alt
45min
Sværhedsgrad
Easy

Ingredienser

165 g strøsukker

165 g smeltet smør

300 g selvhævende mel

3 æg

1/4 tsk vaniljeekstrakt

400 g rabarber, friske eller frosne

Trin for trin

  1. Tilsæt sukker, smør, mel, æg og vaniljeessens i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 2, indtil der dannes en ensartet dej.

  2. Vask og skær rabarberne i store stykker. Indstil køkkenmaskinen til omrøringshastighed og vend forsigtigt ¾ af den friske frugt i.

  3. For kageformen med fugtigt bagepapir (dette gør det nemmere at tilpasse papiret til formen), og hæld kagedejen i. Placér resten af frugten oven på kagen.

  4. Bages i 35 minutter ved 180°C i en forvarmet ovn, indtil du kan stikke en stegegaffel i kagen, uden der sidder dej fast på den. Lad den køle af og overdrys med flormelis inden servering.