Sommerlig ratatouille
Denne elegante udgave af en klassisk ratatouille er en lækker måde at nyde sommergrøntsager på.
Sommerlig ratatouille
Denne elegante udgave af en klassisk ratatouille er en lækker måde at nyde sommergrøntsager på.
Redskaber
Ingredienser
1 gul squash
1 sød kartoffel
1 aubergine
5 tomater
300 g tomatsauce
175 ml béchamelsauce
2 spsk. olivenolie
1 hvidløgsfed, finthakket
4 timiankviste
Trin for trin
Sæt køkkenmaskinen med Fresh Prep-snitteren på hastighed 4, og skub squash, gul squash, sød kartoffel og aubergine gennem den. Skær tomaten i tynde skiver i hånden.
Hæld tomatsaucen i en rund bageform. Stænk med béchamelsaucen.
Byg en skiftende stak af de udskårne grøntsager, og læg tomatsaucen ovenpå.
Bland olivenolie, finthakket hvidløg og frisk timian sammen, og mal grøntsagerne med denne blanding.
Dæk dem med bagepapir, og bag i 30 minutter ved 190 °C. Fjern bagepapiret, og fortsæt med at bage i yderligere 30 minutter, eller indtil alle grøntsager er gennemstegt.