Skip the navigation

Sommerlige kyllingeburgere

KitchenAid-kok

Ikke en klassisk burger, men en sommerversion fyldt med sødme og urter.

Import-Recipe - Summer chicken burgers

Sommerlige kyllingeburgere

KitchenAid-kok

Ikke en klassisk burger, men en sommerversion fyldt med sødme og urter.

Redskaber

StandMixer
MeatGrinder
Prep
30min
Madlavning
12min
I alt
42min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

1.2 kg kyllingebryst

4 tsk peber

6 tsk salt

100 g rasp

6 fed finthakket hvidløg

200 g mozzarella i skiver

4 ferskner

120 g pesto

24 basilikumblade

Trin for trin

  1. Sæt kødhakkeren på køkkenmaskinen, indstil til hastighed 6, og hak kyllingebrystet.

  2. Kom det hakkede kyllingekød i køkkenmaskinens skål, og sæt fladpiskeren på. Tilsæt peber, salt, rasp og finthakket hvidløg. Bland ved hastighed 1, indtil det lige netop hænger sammen. Form burgerbøfferne, og grill dem ved høj varme i 4 minutter på hver side.

  3. Læg mozzarellaskiver oven på bøfferne, og grill dem i 2 minutter mere. Varmen fra bøfferne får osten til at smelte.

  4. Skær fersknerne ud i tykke skiver, og grill dem på høj varme i 2 minutter på hver side.

  5. Skær hamburgerbollerne over, og smør pesto på underdelen. Placer burgerbøffen på bollen. Tilsæt de grillede ferskner, og afslut med friske basilikumblade.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg