Sommerlige kyllingeburgere
Ikke en klassisk burger, men en sommerversion fyldt med sødme og urter.
Sommerlige kyllingeburgere
Ikke en klassisk burger, men en sommerversion fyldt med sødme og urter.
Redskaber
Ingredienser
1.2 kg kyllingebryst
4 tsk peber
6 tsk salt
100 g rasp
6 fed finthakket hvidløg
200 g mozzarella i skiver
4 ferskner
120 g pesto
24 basilikumblade
Trin for trin
Sæt kødhakkeren på køkkenmaskinen, indstil til hastighed 6, og hak kyllingebrystet.
Kom det hakkede kyllingekød i køkkenmaskinens skål, og sæt fladpiskeren på. Tilsæt peber, salt, rasp og finthakket hvidløg. Bland ved hastighed 1, indtil det lige netop hænger sammen. Form burgerbøfferne, og grill dem ved høj varme i 4 minutter på hver side.
Læg mozzarellaskiver oven på bøfferne, og grill dem i 2 minutter mere. Varmen fra bøfferne får osten til at smelte.
Skær fersknerne ud i tykke skiver, og grill dem på høj varme i 2 minutter på hver side.
Skær hamburgerbollerne over, og smør pesto på underdelen. Placer burgerbøffen på bollen. Tilsæt de grillede ferskner, og afslut med friske basilikumblade.