Skip the navigation

Sorbet med brombær og hibiscus

KitchenAid-kok

En forfriskende sommersmag lavet af friske bær, som ikke kun er vegansk, men også glutenfri!

Import-Recipe - Blackberry hibiscus sorbet

Sorbet med brombær og hibiscus

KitchenAid-kok

En forfriskende sommersmag lavet af friske bær, som ikke kun er vegansk, men også glutenfri!

Redskaber

IceCreamMaker
StandMixer
Prep
45min
Madlavning
10min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

4 tsk løs hibiscus-te

300 ml vand

180 g sukker

75 ml limesaft

500 g brombær

Trin for trin

  1. Hæld hibiscusteen i en skål, og hæld kogende vand over. Lad den trække i 10 minutter, og filtrer med en si.

  2. Hæld sukkeret og hibiscusteen i en gryde. Opvarm ved lav varme, indtil sukkeret opløses. Lad det køle helt af.

  3. Purér brombærrene med limesaft i en blender. Filtrer med en si, og bland sammen med hibiscussiruppen.

  4. Hæld sorbetten i en lufttæt beholder, og afkøl natten over.

  5. Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde brombærsorbet i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre rundt i blandingen i 20 minutter.

  6. Put isen i en beholder, og put den i fryseren, indtil den er klar til servering (mindst 4 timer).

  7. Rengør din isskål med det samme for at undgå misfarvning.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.