Sorbet med brombær og hibiscus
En forfriskende sommersmag lavet af friske bær, som ikke kun er vegansk, men også glutenfri!
Sorbet med brombær og hibiscus
En forfriskende sommersmag lavet af friske bær, som ikke kun er vegansk, men også glutenfri!
Redskaber
Ingredienser
4 tsk løs hibiscus-te
300 ml vand
180 g sukker
75 ml limesaft
500 g brombær
Trin for trin
Hæld hibiscusteen i en skål, og hæld kogende vand over. Lad den trække i 10 minutter, og filtrer med en si.
Hæld sukkeret og hibiscusteen i en gryde. Opvarm ved lav varme, indtil sukkeret opløses. Lad det køle helt af.
Purér brombærrene med limesaft i en blender. Filtrer med en si, og bland sammen med hibiscussiruppen.
Hæld sorbetten i en lufttæt beholder, og afkøl natten over.
Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde brombærsorbet i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre rundt i blandingen i 20 minutter.
Put isen i en beholder, og put den i fryseren, indtil den er klar til servering (mindst 4 timer).
Rengør din isskål med det samme for at undgå misfarvning.