emeagif
Skip the navigation

Spinatpistaciepesto

KitchenAid-kok

Pynt salat- eller pastaretter med denne spinatpistaciepesto.

Import-Recipe - Spinach-pistachio pesto

Spinatpistaciepesto

KitchenAid-kok

Pynt salat- eller pastaretter med denne spinatpistaciepesto.

Redskaber

Blender
Prep
8min
I alt
8min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

50 g pistacienødder uden skal

225 g friske spinatblade

50 g frisk, bredbladet persille

75 g parmesan

2 fed hvidløg

1/4 tsk salt

120 ml ekstra jomfruolivenolie

Trin for trin

  1. Rist pistacienødder på en stegepande ved mellemhøj varme, indtil de dufter, og vend dem med jævne mellemrum for at sikre en jævn ristning, i ca. 5 minutter.

  2. Bland alle pestoingredienser, undtagen olivenolie, i blenderens kande med pulse-funktion. Tilsæt langsomt olivenolie, indtil det hele hænger godt sammen, men stadig er lidt groft.

  3. Smør det på sandwiches, eller rør det i pasta.

  4. Du skal måske ikke bruge al olien, eller du har måske brug for lidt mere for at opnå den ønskede konsistens.