Skip the navigation

Sprød fisk i ovn

KitchenAid-kok

Nem hverdagsmad, som hele familien vil elske.

Import-Recipe - Crispy Oven Fish

Sprød fisk i ovn

KitchenAid-kok

Nem hverdagsmad, som hele familien vil elske.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
10min
Madlavning
25min
I alt
35min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

3 skiver daggammelt brød

1 tsk fint havsalt

2 tsk stødt paprika

1/2 tsk løgpulver

1/2 tsk hvidløgspulver

120 g hvidt mel

2 store piskede æg

450 g tyk filet af hvid fisk, skåret i fire stykker

3 spsk smeltet smør

Trin for trin

  1. Bræk det tørre brød i store stykker, og læg det i foodprocessoren.

  2. Blend, indtil brødet er fint smuldret. Tilsæt salt, stødt paprika, løgpulver og hvidløgspulver, og blend kort 3 gange mere. Kom blandingen i en flad skål.

  3. Kom mel i en anden flad skål.

  4. Kom piskede æg i en tredje flad skål.

  5. Vend først fisken i melet. Dyp fisken i de piskede æg. Dyp fisken i brødblandingen.

  6. Hæld smeltet smør i et ovnfast fad. Læg fisken i. Bages i 20 minutter ved 170° C i en forvarmet ovn.

  7. Vend og bag yderligere 5 minutter, indtil paneringen er sprød, og fisken er gennembagt.