Redskaber
Ingredienser
3 skiver daggammelt brød
1 tsk fint havsalt
2 tsk stødt paprika
1/2 tsk løgpulver
1/2 tsk hvidløgspulver
120 g hvidt mel
2 store piskede æg
450 g tyk filet af hvid fisk, skåret i fire stykker
3 spsk smeltet smør
Trin for trin
Bræk det tørre brød i store stykker, og læg det i foodprocessoren.
Blend, indtil brødet er fint smuldret. Tilsæt salt, stødt paprika, løgpulver og hvidløgspulver, og blend kort 3 gange mere. Kom blandingen i en flad skål.
Kom mel i en anden flad skål.
Kom piskede æg i en tredje flad skål.
Vend først fisken i melet. Dyp fisken i de piskede æg. Dyp fisken i brødblandingen.
Hæld smeltet smør i et ovnfast fad. Læg fisken i. Bages i 20 minutter ved 170° C i en forvarmet ovn.
Vend og bag yderligere 5 minutter, indtil paneringen er sprød, og fisken er gennembagt.