Skip the navigation

Sprøde chocolate chip cookies

KitchenAid-kok

Lækre, bløde og seje chocolate chip cookies.

Import-Recipe - Crispy Chocolate Chip Cookies

Sprøde chocolate chip cookies

KitchenAid-kok

Lækre, bløde og seje chocolate chip cookies.

Redskaber

StandMixer
Prep
20min
Madlavning
15min
I alt
35min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

225 g hvidt mel

1 tsk natron

en knivspids salt

170 g smeltet smør

225 g brun farin

120 g strøsukker

1 tsk vaniljeekstrakt

1 æg

1 æggeblomme

210 g chokoladestykker

Trin for trin

  1. Kom de tørre ingredienser i en skål.

  2. Fastgør fladpiskeren til køkkenmaskinen. Indstil hastigheden til 2. Bland de tørre ingredienser, indtil de er godt blandet sammen. 

  3. Tilsæt smør, vaniljeekstrakt, æg og æggeblomme. Bland ved hastighed 2 i 2 minutter. Sæt hastigheden til 4, og bland i et minut mere.

  4. Tilsæt chokoladestykker, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder, indtil de lige netop er indarbejdede.

  5. Lad dejen køle af i køleskabet i mindst 15 minutter. I mellemtiden forvarmes ovnen til 160 °C. 

  6. Læg bagepapir på en bageplade. Tag stykker af dejen, form dem til kugler, og læg dem på bagepapiret.

  7. Bages i ca. 15 minutter. Kagerne skal være lyse i farven og bløde i midten. Lad kagerne hvile på bagepladen, indtil de er hærdede.