Sprøde chocolate chip cookies
Lækre, bløde og seje chocolate chip cookies.
Sprøde chocolate chip cookies
Lækre, bløde og seje chocolate chip cookies.
Redskaber
Ingredienser
225 g hvidt mel
1 tsk natron
en knivspids salt
170 g smeltet smør
225 g brun farin
120 g strøsukker
1 tsk vaniljeekstrakt
1 æg
1 æggeblomme
210 g chokoladestykker
Trin for trin
Kom de tørre ingredienser i en skål.
Fastgør fladpiskeren til køkkenmaskinen. Indstil hastigheden til 2. Bland de tørre ingredienser, indtil de er godt blandet sammen.
Tilsæt smør, vaniljeekstrakt, æg og æggeblomme. Bland ved hastighed 2 i 2 minutter. Sæt hastigheden til 4, og bland i et minut mere.
Tilsæt chokoladestykker, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder, indtil de lige netop er indarbejdede.
Lad dejen køle af i køleskabet i mindst 15 minutter. I mellemtiden forvarmes ovnen til 160 °C.
Læg bagepapir på en bageplade. Tag stykker af dejen, form dem til kugler, og læg dem på bagepapiret.
Bages i ca. 15 minutter. Kagerne skal være lyse i farven og bløde i midten. Lad kagerne hvile på bagepladen, indtil de er hærdede.