Squashlasagne
Den lækreste vegetariske lasagne med squash, mozzarella og feta.
Squashlasagne
Den lækreste vegetariske lasagne med squash, mozzarella og feta.
Redskaber
Ingredienser
2 squash
200 g feta
1 tomater, grofthakkede
100 g soltørrede tomater
1 tsk sort peber
1 fed hvidløg
200 g mozzarella
5 basilikumblade
Trin for trin
Fastgør mandolinjernet på køkkenmaskinen. Drej knivbladets udløserhåndtag, så der er plads til at sætte squashen i.
Skræl squashen, og skær om nødvendigt enderne til, så den passer ind i madholderen og grøntsagsspyddet.
Sæt squashen på mandolinjernet.
Monter det kraftige blad på mandolinjernet.
Drej hastigheden til 1, og grib squashskiverne med hænderne.
Skær squashskiverne til, så de passer til et ildfast fad.
Kom fetaost, tomat, soltørrede tomater, hvidløg og sort peber i en blender. Bland i 2 minutter på hastighed 6, indtil saucen er lind.
Hæld et tyndt lag i bunden af det ildfaste fad, og læg squashskiver ovenpå.
Kom et lag sauce og nogle skiver mozzarella over. Gentag denne proces, indtil du ikke har flere squashskiver eller mere sauce tilbage.
Bag lasagnen i 15-20 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn.
Garner med nogle friske basilikumblade.