Sukkerfri marmelade
Nyd en lækker bærmarmelade uden alt sukkeret. Chiafrø sikrer, at marmeladen sætter sig, når den er afkølet.
Sukkerfri marmelade
Nyd en lækker bærmarmelade uden alt sukkeret. Chiafrø sikrer, at marmeladen sætter sig, når den er afkølet.
Redskaber
Ingredienser
500 g bær, friske eller frosne
1/2 citron
50 g chiafrø
Trin for trin
Tilsæt blød frugt og frisk citronsaft til en stor gryde. Bring blandingen i kog, og lad den koge i 5 minutter.
Skru ned til simrevarme, og tilsæt chiafrøene. Kog i 10 minutter. Overfør til skålen til køkkenmaskinen med dejmixeren monteret. Bland ved hastighed 1, indtil der ikke er store stykker tilbage.
Fyld de steriliserede glas til kanten med marmeladeblandingen, fastgør med låg, og vend dem på hovedet, indtil de er helt afkølet.
Når marmeladen er kølet af, kan du opbevare glassene stående. Serveres på ristet brød, i yoghurt eller som topping på havregrød.