Skip the navigation

Suppe med græskar, ingefær og appelsin

KitchenAid-kok

Giv din græskarsuppe lidt krydderi for at få varmen på kolde vinterdage.

pumpkingingerorangesoup_thumbnail.jpg

Suppe med græskar, ingefær og appelsin

KitchenAid-kok

Giv din græskarsuppe lidt krydderi for at få varmen på kolde vinterdage.

Redskaber

Blender
Prep
10min
Madlavning
35min
I alt
45min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

2 løg

230 g græskar, skrællet

2 spsk olivenolie

2 cm ingefær

1 fed hvidløg

1/2 tsk chilipeber

1 appelsin

1 l grønsagsbouillon

Trin for trin

  1. Skræl løgene og græskarret og hak dem groft. Opvarm olivenolien i en stor gryde, og tilsæt de hakkede grøntsager. Sautér i 10 minutter.

  2. Snit ingefæren i lange, tynde strimler, skræl hvidløgsfeddet, og pres appelsinen. Tilsæt ingefær, hvidløgsfed, appelsinsaft, chilipeber og grøntsagsbouillon til gryden. Tildæk gryden, og lad den simre i 25 minutter, indtil græskarret er mørt.

  3. Hæld mælken i kanden til K400-blenderen. Begynd at blende suppen ved hastighed 1, og øg til hastighed 5, indtil suppen er fløjlsblød.

  4. Kom frisk salvie og croutoner ovenpå. Server i et udhulet, ristet græskar.