Suppe med græskar, ingefær og appelsin
Giv din græskarsuppe lidt krydderi for at få varmen på kolde vinterdage.
Redskaber
Ingredienser
Servering
2
løg
230 g
græskar, skrællet
2 spsk
olivenolie
2 cm
ingefær
1 fed
hvidløg
1/2 tsk
chilipeber
1
appelsin
1 l
grønsagsbouillon
Trin for trin
Skræl løgene og græskarret og hak dem groft. Opvarm olivenolien i en stor gryde, og tilsæt de hakkede grøntsager. Sautér i 10 minutter.
Snit ingefæren i lange, tynde strimler, skræl hvidløgsfeddet, og pres appelsinen. Tilsæt ingefær, hvidløgsfed, appelsinsaft, chilipeber og grøntsagsbouillon til gryden. Tildæk gryden, og lad den simre i 25 minutter, indtil græskarret er mørt.
Hæld mælken i kanden til K400-blenderen. Begynd at blende suppen ved hastighed 1, og øg til hastighed 5, indtil suppen er fløjlsblød.
Kom frisk salvie og croutoner ovenpå. Server i et udhulet, ristet græskar.