Suppe med græskar, ingefær og appelsin
Giv din græskarsuppe lidt krydderi for at få varmen på kolde vinterdage.
Suppe med græskar, ingefær og appelsin
Giv din græskarsuppe lidt krydderi for at få varmen på kolde vinterdage.
Redskaber
Ingredienser
2 løg
230 g græskar, skrællet
2 spsk olivenolie
2 cm ingefær
1 fed hvidløg
1/2 tsk chilipeber
1 appelsin
1 l grønsagsbouillon
Trin for trin
Skræl løgene og græskarret og hak dem groft. Opvarm olivenolien i en stor gryde, og tilsæt de hakkede grøntsager. Sautér i 10 minutter.
Snit ingefæren i lange, tynde strimler, skræl hvidløgsfeddet, og pres appelsinen. Tilsæt ingefær, hvidløgsfed, appelsinsaft, chilipeber og grøntsagsbouillon til gryden. Tildæk gryden, og lad den simre i 25 minutter, indtil græskarret er mørt.
Hæld mælken i kanden til K400-blenderen. Begynd at blende suppen ved hastighed 1, og øg til hastighed 5, indtil suppen er fløjlsblød.
Kom frisk salvie og croutoner ovenpå. Server i et udhulet, ristet græskar.