Skip the navigation

Suppe med græskar, ingefær og appelsin

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
pumpkingingerorangesoup_thumbnail.jpg

Giv din græskarsuppe lidt krydderi for at få varmen på kolde vinterdage.

Duration
I alt45min
Prep10min
Madlavning35min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

2

løg

230 g

græskar, skrællet

2 spsk

olivenolie

2 cm

ingefær

1 fed

hvidløg

1/2 tsk

chilipeber

1

appelsin

1 l

grønsagsbouillon

Trin for trin

  1. Skræl løgene og græskarret og hak dem groft. Opvarm olivenolien i en stor gryde, og tilsæt de hakkede grøntsager. Sautér i 10 minutter.

  2. Snit ingefæren i lange, tynde strimler, skræl hvidløgsfeddet, og pres appelsinen. Tilsæt ingefær, hvidløgsfed, appelsinsaft, chilipeber og grøntsagsbouillon til gryden. Tildæk gryden, og lad den simre i 25 minutter, indtil græskarret er mørt.

  3. Hæld mælken i kanden til K400-blenderen. Begynd at blende suppen ved hastighed 1, og øg til hastighed 5, indtil suppen er fløjlsblød.

  4. Kom frisk salvie og croutoner ovenpå. Server i et udhulet, ristet græskar.